Корвет «Луцьк» вийшов у море з плазмовим телевізором від лучан

Корвет «Луцьк» вийшов у море з плазмовим телевізором від лучан
Делегація на чолі з начальником господарсько-технічного відділу міської ради Ігорем Давидовим побувала на корветі «Луцьк» - моряки урочисто відзначили 18-ту річницю Дня корабля.

Про це повідомляє інформаційний відділ Луцької міськради.

Ігор Давидов вручив командиру корабля – капітану 3 рангу Сергію Крилову вітальний адрес від Луцького міського голови Миколи Романюка. Заодно, капітану і членам екіпажу вручили цінний подарунок від міської ради.

Також вітальний адрес та цінний подарунок передали команді корвету й голови облдержадміністрації Борис Клімчук та обласної ради Володимир Войтович.

Приємним сюрпризом для моряків став плазмовий телевізор «Самсунг» від директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» та служби «Морячок-таксі» Олександра Кралюка, до речі, колишнього військового моряка, який проходив службу у Севастополі.

Як розповів Ігор Давидов, торік Міноборони виділило на ремонт протичовнового корвета «Луцьк» 10 мільйонів гривень. Тож корабель після ремонту вийшов з доку та готовий до виконання бойових завдань.

Зараз він знаходиться у бухті «Стрілецька». На кораблі, поряд з іншими українцями, проходять службу моряки з Волині та Луцька.

Командуванням Військово-Морських Сил України розглядається можливість участі корвета «Луцьк» у військових навчаннях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВолиньПост??? Ви вважаєте, що ми ідіоти??? НЕвже на 260-титисячнге місто знайшлось коштів лише на якийсь плазмовий телевізор, який тепер хіба що лиши бомж не має? Це новина? Цим треба пишатись??? Та цього треба цуратись. І не зверненнями про гомосексуалізм та лесбійство там, в облраді займатись, а зверненнями, щоб з того "тіпа корвету" зняли назву "Луцьк" Оскільки, на моє щире переконання, Луцьк, з його історією, вартий набагато кращого і корвета і подарунку на той корвет...

Хоча, село є село...
Відповісти
во придурок!!!
Відповісти