На Волині - новий начальник управління юстиції

На Волині - новий начальник управління юстиції
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук представив нового начальника управління юстиції в області.

Цю посаду займатиме Сергій Мишленик, - повідомили у прес-службі ОДА.

«Я оцінюю ефективність роботи служб за багатьма критеріями, але найголовніше – коли справляються з поставленими завданнями. Я хочу, щоб ви працювали чітко та злагоджено. Все, що ви робите – не пишеться іменем України, але мається на увазі. Якщо не знаєш як діяти - дій за Законом», - сказав Борис Клімчук, звертаючись до присутніх.

Сергій Мишленик подякував керівництву області за довіру та високу оцінку його роботи. Запевнив, що докладе всіх зусиль задля забезпечення реалізації та гарантування конституційних прав громадян та якісне виконання покладених Президентом та Міністром завдань.

Він зазначив, що слово «юстиція» означає справедливість, тому пріоритетом в роботі відомства має бути ефективне та добросовісне виконання своїх обов’язків. В першу чергу - захист державних інтересів та інтересів громадян.

Нагадаємо, Клімчук неодноразово шпетив уже колишнього начальника управління Ігоря Оксенчука під час нарад в ОДА, а нещодавно в управління розгорівся скандал: підлегла Оксенчука звинуватила його в нападі.

Довідка

Мишленик Сергій Вікторович народився 14.11.1969 року в селі Коршовець Луцького району Волинської області. За фахом юрист. Освіту здобув у Волинському державному університеті ім. Лесі Українки за спеціальністю правознавство.

Трудову діяльність розпочав у 1988 році службою в Збройних Силах СРСР. З 1994 року обіймав посаду інспектора відділення реєстраційної та міграційної роботи відділу паспортної, реєстраційної роботи Луцького міського управління. Опісля – оперуповноважений ВКР Луцького міського управління. 1997-1998 роки – працював за трудовою угодою в ВПР і МР УМВС України у Волинській області.

Наступні два роки – оператор комп’ютерного набору групи населення допомоги населенню по лінії паспортної, реєстраційної та міграційної роботи при відділі ПР та МР УМВС України у Волинській області. Впродовж чотирьох місяців 2002 року обіймав посаду державного виконавця відділу державної виконавчої служби Луцького районного управління юстиції. З 2002 по 2004 роки – заступник генерального директора ВАТ «Волиньрибгосп». 2004-2005 рр – провідний спеціаліст відділу державної виконавчої служби Волинського обласного управління юстиції.

Наступні два роки – начальник відділу примусового виконання рішень Державної виконавчої служби Волинської області. з 2007 по 2008 роки – начальник підрозділу примусового виконання рішень відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Волинській області. Далі – заступник начальника Головного управління юстиції у Волинській області – начальник відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції в області. З 2011-го і до призначення – начальник управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВСе ясно, для чіткого та якнайшвидшого виконання диктаторських законів від 16/01/14
Відповісти
Підтримую.
Відповісти
Ну й що помінялось?
Відповісти
А за один день нічого не поміняїш?! Та ще й після всього того, що натворив Окс...І., опустив авторитет юстиції до мінімуму!? Зараз потрібно працювати і працювати але не такими методами як це робив Ігор?!
Відповісти
У Нововолинську був такий знаменитий квартирний аферист і кидайло - Юрій Шпак. Коли проти нього порушили кримінальну справу, примудрився змінити прізвище на Мишленик (хтось із близьких у нього такий). Дуже довго виходив сухим із каламутної води. МАв волохату руку в Луцьку - у державних структурах, чим і похвалявся. Дали кілька років тюрми, однак устиг утекти, був у розшуку...
Відповісти
Останні новини
На Волині - новий начальник управління юстиції
22 січень, 2014, 13:22