Луцькі двори починають ремонтувати

Луцькі двори починають ремонтувати
У Луцьку будуть наводити лад на прибудинкових територіях – розпочнуть з вулиці Конякіна.

Як повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради, 13 березня мер міста Микола Романюк провів виїзну нараду з директором департаменту житлово-комунального господарства Іваном Кубіцьким та директором ЖКП №11 Станіславом Потайчуком.

Посадовці оглянули прибудинкові території на вулиці Кравчука, 19 та 19а та вулиці Конякіна, 29, 29а, 31, 37.

Найскладніша ситуація біля будинку №31, що по вулиці Конякіна. Тут після сильних злив дощова вода підходить до самих під’їздів і створює незручності для мешканців будинку.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький зазначив, що тут планується вкласти новий асфальт, вирівняти територію та подбати про водовідведення. На це, за попередніми даними, необхідно близько 400-450 тисяч гривень. Ремонтні роботи розпочнуться найближчим часом, коли покращаться погодні умови.

Міський голова Микола Романюк розповів, що жителі міста неодноразово звертаються з проханням відремонтувати прибудинкові території.

«У цьому році ми переглянули кошти, які виділені на ремонт вулиць міста, і вирішили виділити приблизно 2-2,1 мільйони гривень на ремонт прибудинкових територій», – пояснив він.

«У 2011 році вдалося відремонтувати багато вулиць, у цьому році також плануємо на 34-38 вулицях провести капітальний ремонт. Крім того, приблизно на 20 вулицях буде зроблене щебеневе покриття. Ситуація ж з прибудинковими територіями складна. Тож ремонтуватимуть їх у різних частинах міста, аби громадяни не ображалися… Вибиратимемо найгірші території і там робитимемо», – додав мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на бульварі Дружби Народів,8,8а,10,12 він не їздив не дивився. Нехай поїде подивиться там вже рибу скоро можна буде ловити....
Відповісти
Останні новини
Луцькі двори починають ремонтувати
14 березень, 2012, 10:56