Вбивцю засудили на 10 років

Вбивцю засудили на 10 років
У Луцьку суд виніс вирок 26-річному місцевому мешканцю Сергію П., який влітку минулого року завдав численних ножових травм 18-річному Станіславу Н., від яких останній помер.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.
Чоловіка засудили на 10 років позбавлення волі.

У серпні 2011 року Сергій П. відпочивав в одному з розважальних закладів Луцька. Хлопець у компанії друзів перекинув кілька чарок, а потім вийшов подихати свіжим повітрям.

Стояв поблизу входу до бару. Тут його й помітив Станіслав, який саме у цей момент виходив із клубу.

Станіслав підійшов до Сергія, промовив кілька слів. Між ними вмить спалахнула сварка, яка переросла в бійку.

Розбишак розборонили працівники міліції, котрі забезпечували охорону громадського порядку поблизу кафе.

Сергій вирушив до свого автомобіля, який припаркував у дворі сусідньої багатоповерхівки. Тільки-но підійшов до машини – помітив свого супротивника, котрий біг прямісінько на нього. Чоловіки знову зчепилися.

Цього разу в руках Сергія був ніж, який він встиг взяти в авто. Саме ним він завдав Станіславу чотири удари в ділянку черевної порожнини та грудної клітки.

Після сутички Сергій покинув пораненого суперника: сів у машину і поїхав до озера, що на околиці обласного центру. Тут же помив руки від крові, а знаряддя злочину викинув.

Близько 9-ї години у Луцькій міській клінічній лікарні від отриманих травм 18-річний Станіслав помер. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті потерпілого стали численні колото-різані рани, які спричинили внутрішню та зовнішню кровотечі.

Сергій же був затриманий і до суду перебував у ізоляторі тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Проти нього було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вбивцю засудили на 10 років
14 березень, 2012, 11:46