У Луцьку відкрили клініку для підлітків

У Луцьку відкрили клініку для підлітків
У Луцьку відкрили «Клініку, дружню до молоді» , цільовою групою якої є діти віком 10-18 років та молоді люди до 24 років.

Установа діятиме на базі Луцької міської дитячої поліклініки на вулиці Чорновола, 1.

Основна робота клініки, кажуть тут, здійснюється у консультативному, профілактичному, лікувально-діагностичному, соціальному та інформаційно-просвітницькому напрямках.

У клініці проводять прийом гінеколог, уролог, психолог, дерматолог, педіатр і терапевт. Консультацію пацієнт може отримати також анонімно за телефоном довіри 23-92-72.

Цільовою групою установи є діти віком 10-18 років та молоді люди до 24 років. Однак основна увага, запевняють, приділятиметься роботі з підлітками, адже саме у цьому віці істотно зростає ризик зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом та виникнення незапланованої вагітності.

Діяльність «Клініки, дружньої до молоді» спрямована на профілактику та лікування захворювань, поява яких пов’язана з ризикованою сексуальною поведінкою, а також психологічну підтримку, інформаційний та консультативний супровід пацієнта, створення комфортних умов для нього, які полегшать лікування, вирішення соціальних і психологічних проблем.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: відділ інформаційної роботи Луцької міської ради
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже добре
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили клініку для підлітків
09 грудень, 2011, 10:26