У луцькій «Батьківщині» придумали, як «відірвати» дітей від інтернету. ФОТО*

У луцькій «Батьківщині» придумали, як «відірвати» дітей від інтернету. ФОТО*
Депутати Луцької міськради Наталія Бунда та Сергій Григоренко від фракції ВО «Батьківщина» подарували ЗОШ №16, що знаходиться у мікрорайоні Вересневе, стіл для тенісу.

Спортивне свято луцьким школярам організували в понеділок, 3 лютого.

За словами Наталії Бунди, обраної депутатом міськради у цьому окрузі, такий подарунок школі зробили, порадившись із директором закладу і намагавшись зайняти дітей чимось корисним навіть на перервах.

«Це набагато краще, ніж сидіти в інтернеті або в телефонах», – додала обранець громади.

Директор ЗОШ №16 Василь Троцький додав, що у школі навчається багато дітей, «звільнених» від фізкультури. Тож, щоб якимось чином розвивати фізичну підготовку школярів, і вирішили поставити у школі стіл для тенісу. Хоч, зізнається директор, хотілося б, щоб таких столів у школі було більше.

Окрім того, презентували школі і декілька баскетбольних м’ячів.

Директор подякував фракції ВО «Батьківщина» у міськраді, члени якої постійно підтримують школу і лобіюють питання, пов’язані із мікрорайоном Вересневе, на сесіях.

Лобіювання інтересів мешканців мікрорайону голова луцького осередку «Батьківщини» Сергій Григоренко назвав заслугою не лише фракції, але й депутата Наталії Бунди зокрема.

«Цього року виділили приблизно 10 мільйонів гривень, які спрямують на каналізування мікрорайону. Зробили вулицю Корольова, вуличне освітлення. Вересневе є одним із мікрорайонів, які фінансуються найкраще. Для нас це один із пріоритетних районів і ми будемо й надалі продовжувати його розвивати», – висловився Сергій Григоренко.

«Ми зараз вкладаємо у вас і очікуємо свого роду віддачі, щоб наші сподівання про нашу квітучу молодь, яка буде розвивати наше місто, нашу країну, втілилися у життя. Бажаю натхнення, наснаги і терпіння у навчанні. І щоб було розвантаження від занять, даруємо вам тенісний стіл», – звернулася до школярів Наталія Бунда.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один стіл для тенісу, а піар... Дааа...:( Сумно стає за таких горе-політиків і сумно за людей, яких мають за...!:(
Відповісти
Останні новини
У луцькій «Батьківщині» придумали, як «відірвати» дітей від інтернету. ФОТО*
03 лютий, 2014, 16:13