Волинянка виступить на олімпійській арені в Сочі

Волинянка виступить на олімпійській арені в Сочі
Волинська спортсменка Юлія Батенкова-Бауман (на фото) візьме участь у змаганнях з лижних гонок та біатлону під час зимових Паралімпійських ігор-2014 у російському Сочі.

Про це у коментарі ВолиньPost’у розповів заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Андрій Мороз.

За словами посадовця, спортсменів, які представлятимуть Волинську область під час зимової Олімпіади-2014, що відбудеться у російському місті Сочі, немає. Адже на Волині не дуже культивують зимові види спорту, зважаючи на клімат.

Утім, волинська атлетка Юлія Батенкова-Бауман, яка торік стала чемпіонкою світу з лижних перегонів, представлятиме Україну на XI зимових Паралімпійських іграх, які відбудуться в Сочі з 7 по 16 березня 2014 року.

Зі слів Андрія Мороза, на минулих Паралімпійських іграх дівчина здобувала друге і третє місця, але цього року тренерський штаб поставив перед нею завдання вибороти золоту медаль.

Довідка


Юлія Батенкова-Бауман – заслужений майстер спорту України (лижні гонки), майстер спорту України міжнародного класу (біатлон), неоднарозава чемпіонка України, чемпіонка та призерка світових чемпіонатів та кубків, учасниця двох зимових Паралімпійських ігор, де виборола п’ять срібних та чотири бронзові нагороди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.