Стильний Луцьк. Портрет дня: Степан Цимбалюк

Стильний Луцьк. Портрет дня: Степан Цимбалюк
Степан Цимбалюк, 21 рік, журналіст

Степан каже, що він - "журналіст широкого спектру", адже поєднує працю фрілансера і тележурналіста. Окрім того вчиться в університеті за тією ж спеціальністю.

Степан цікавиться історією війни, зброєю, спортивним ножовим боєм. Каже, що любить подорожувати та відпочинок на природі.

«Намагаюся одягатися у класичний стиль, який я дуже люблю. Люблю костюми. А загалом одягаю те, у чому мені зручно», - каже Степан.

На фото Степан одягнений у пальто, як він розповів, зразка 1918 року, джинси, черевики.

Аксесуари, які підібрав хлопець: шапка із вовчого хутра, шарф, годинник OBAKU, перстень VERSACE, де поєднані біле золото і срібло.

Через те, що у Степана була хвора нога він взяв із собою тростинку із мореного дуба, яка стала і "помічником", і красивим аксесуаром.



Оцінка модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Пальто досить специфічне, в 20-их дійсно так ходили. Довжина теж підходить нашому герою. Ідеально, якби воно було б трохи завужене до низу.

Загалом образ до кінця не продуманий, бо не можна визначитися чи це повернення в колишні часи, адже бачимо сучасне взуття і джинси. Тобто верх більше походить на колишній час, а от низ сучасний. Прикраси теж сучасні. Гарніше до цього вбрання дивився б круглий годинник з металевим ремінцем.

Якщо окремо розглядати годинник, то до джинсів він дуже добре підходить. Шарф і шапка також гармонійно поєднані між собою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Джинси і туфлі в топку. А шапка і пальто - ат души, пайдьот пацанюра.
Відповісти
Фото паскудні! Хлопчина вийшом якимось непропорційно довгим а та палиця наче тримач отого натютморту. Колір ждинс міняти (але джинси то мінус) або пальто значно коротше.
Щодо травмованої ноги та майстерності володіння ножем це наштовхує на смішні висновки щодо цього "тіпочка-на-районі")))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
І звати його Джедай-Дункан-МаКлауд
Бо під пальто у нього меч-кладєнєц-АКМ-УЗІ-рогатка а під шапкою шолом.
Та прибуде з вами СИЛА!
Відповісти
ну вреалі туфля з машин, на старому. Пац образі)
Відповісти
шерлок
Відповісти
Підтримую. Хотів бути Шерлоком))) А де Ватсон?
Відповісти
я буду твоїм Ватсоном
Відповісти
молодчинка виділяється з натовпу "кежуалів" цікаво:-)ще його бачила в чорній шляпі яка йому дуже личить а взагалі хлопець вихований і приємний
Відповісти
Гарний хлопець, симпатичний))))
Відповісти
Фото в стилі "Шерлок", хлопець в стилі "Цікавий" (це, коли не розбереш, чи людина настільки продумує образ, чи одягає все, що під руку попадеться), дизайнер в стилі "Коментар ні про що"(якщо шкода часу, не беріть участь у коментуванні героїв)
Відповісти
Це твій коментар ні про що!
Відповісти
ти чудовий, не слухай нікого)
Відповісти
Молодець пацан! Дійсно виділяється і вдягається по своєму а не так як "як всі". Всі остальні, в чорному і сірому в білу полосочку - бидоття і гопота.
Відповісти
Що це за чудо природи?
Відповісти
Пацан вдєлся у діда! Що за... савдеповська шапка, стареча паличка...
Відповісти