Підприємці Ковеля – проти підприємців Харкова

Підприємці Ковеля – проти підприємців Харкова
«Харківський ярмарок» у Ковелі згорнув намети після того, як приїжджих підприємців до цього змусили місцеві.

Про це йдеться у сюжеті Телецентру «Ковель».

«Ми працюємо на ринках, ми сплачуємо великі податки, ми платимо орендну плату – і віддати центр міста, парк відпочинку під торгівлю товарами китайськими, харківськими, інших міст, інших регіонів – нас це дуже глибоко обурює», – висловилася підприємець міста Ковеля Олена Белінська.

Ще напередодні обурені ковельські підприємці побували на несанкціонованому прийомі в міського голови Олега Кіндера. Була створена комісія з вивчення доцільності проведення такого ярмарку.

«Ставилося ультиматумом питання в частині закриття ринку… Аргументи в тому, що вони китайським товаром торгують, і ціни в них більші, ніж в нас, і взагалі, чого вони сюди приїхали», – розповів про розмову з підприємцями Кіндер.

Новина про конфлікт інтересів харківських та ковельських підприємців швидко поширилася і серед простих ковельчан, які не проти придбати товар у приїжджих підприємців.

«Ми наприклад дуже задоволені, що до нас приїхали з товаром своїм, за цінами виробника. Це нам дуже і зручно, і відповідно до наших гаманців», – розповіла мешканка Ковеля.

«Я провідниця у вагоні, і в нас дуже часто крадуть ковдри. І я прийшла і взяла її за 60 гривень, а в нас на базарі вона коштує 120 гривень», – каже інша.

Зрештою, вирішенням проблеми перейнялися депутати міської ради, які, нагадаємо, терміново зібралися на позачергову сесію.

Представницький орган затвердив розпорядження міського голови про укладений на один день договір сервітуту на розміщення малих архітектурних форм для організації виставки-продажу харківськими підприємцями та дозволив проводити подібні ярмарки і в подальшому.

Однак гості з Харкова вже зібралися в дорогу і вирішили не змінювати свої плани.

«Прекрасне місто, і люди дуже мені тут сподобалися. Ну, так сталося, підприємці так захотіли – вони, може, теж не винні. Ну, сталося що сталося», – каже підприємець з Харкова, організатор виставки-продажу Олена Харіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підприємці Ковеля – проти підприємців Харкова
20 березень, 2012, 10:10