Замість кави волинянин у банці зберігав порох

Замість кави волинянин у банці зберігав порох
У селі Купичів Турійського району у підсобному приміщенні свого господарства 39-річний Олег В. у банці з-під кави зберігав 130 грамів схожої на порох речовини коричневого кольору.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Правоохоронці знахідку передали на дослідження в НДЕКЦ, а її власник затриманий в ізолятор тимчасового тримання Турійського РВ УМВС України у Волинській області.

У міліції нагадують, що незаконне зберігання зброї – злочин, за який треба нести відповідальність. Проте є шляхи легалізації зброї. Усі, хто добровільно звернеться до правоохоронців, щоби здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали і спецзасоби, які зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

З метою виведення зазначених предметів і матеріалів із незаконного обігу з 1 по 30 квітня цього року відбудеться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів.

Якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до ОВС мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому він має можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зброя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може то в дядька такий енергетик був? Попив "кавки" - і маєш ВИБУХОВИЙ настрій)))))
Відповісти
Останні новини
Замість кави волинянин у банці зберігав порох
21 березень, 2012, 12:03