Екскурcія «маєтком Януковича» на Волині. ВІДЕО

Екскурcія «маєтком Януковича» на Волині. ВІДЕО
Волинським громадським активістам вдалося потрапити в будинки, які за чутками належать родині Віктора Януковича.

В зв'язку з останніми подіями в Україні, люди почали проявляти особливу цікавість до маєтків чиновників, депутатів, керівників, - пише Svityaz.org.ua.

Ввечері 23 лютого на територію одного з маєтків в урочищі Гряда увірвалися невідомі з битами, металевими прутами, розбили комп'ютери в будиночку охорони. Також розбили скло вхідних дверей одного з котеджів.

За словами сторожа, вони шукали екс-президента Віктора Януковича.

Підозрюваних затримали, але оскільки заява щодо пошкодження майна в МВС від власника території не надходила, - їх відпустили.

Відомо також, що нападники є мешканцями Володимира-Волинського та Нововолинська.

"Точної інформації кому саме належить ця територія разом з будинками - немає. Сторож запевняє, що це не належить ні Януковичу, ні Азарову. А кому ж тоді? Потрібно проводити детальне розслідування, кому виділялася земля під забудову, і хто є власником цього всього добра", - пише редакція сайту.

"Але наявність вертолітної площадки зменшує коло пошуку до двох осіб - це або Янукович, або Азаров. Останній же був помічений тут у вересні 2011 року, під час відкриття автошляху, який веде до урочища Гряда", - йдеться в повідомленні сайту.

Як йдеться у відеоекскурсії, опублікованій на сайті, будинки ще не здані в експлуатацію, тому в них ще ніхто не відпочивав. На багатьох речах є бірки з назвою фірми-виробника. Переважна більшість меблів, люстр, бра - італійського виробництва.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Екскурcія «маєтком Януковича» на Волині. ВІДЕО
26 лютий, 2014, 10:10