У комісії Луцькради - новий голова

У комісії Луцькради - новий голова
Луцькі депутати змінили голову комісії міськради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження.

Таке рішення вони ухвалили під час сесії Луцької міськради у середу, 26 січня.

Зауважимо, що на сесію прийшли представники луцьких ОСББ, які зібрали більше 50 підписів за збереження депутата Романа Бондарука на посаді голови комісії.

Натомість фракція ВО «Батьківщина» внесла пропозицію призначити головою комісії свого представника Василя Гриба. Це обурило представників ОСББ.

«Ми не за суто Бондарука просимо, а за людину, яка з нами працювала протягом 3 років. Не робіть так, щоб зростала недовіра у громадян міста, бо люди зараз зневірилися в політиках. Чечетова ви пам’ятаєте? Благаю, подумайте добре, як ви будете голосувати», - зазначила одна із голів ОСББ.

Депутат Сергій Григоренко розповів, що голову змінюють, бо Бондарук не може нормально організувати роботу комісії.

«Гриб краще організує роботу комісії. Бондарук залишається депутатом і ви можете звертатися з вашими питаннями», - додав він.

Рішення про свою відставку прокоментував й сам Бондарук. Депутат вважає, що його усувають не через позицію «Батьківщини», а через позицію міського голови.

«Я не просився бути головою, тому не тримаюся за посаду… Щодо «Батьківщини», я знаю, що це не позиція фракції, а позиція міського голови. Це комісія одна із найважчих зараз, бо в даній галузі в принципі не робиться нічого зараз», - висловився він.

Бондарук пояснив, що міська влада боїться контролю з його боку в сфері ЖКГ, тому хоче зменшити повноваження депутата.

Натомість депутати міськради підтримали рішення про зміну голови постійної комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження.

За призначення на посаду Гриба проголосував 31 депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Бондарук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отож! Кожний має відповідати за своє: Шиба наплужив - значить Шиба, Романюк - значить Романюк. Клімчук наплужив - з нього і питати!
Відповісти
Ото вже поміняли, як завжди, шоло на мило
Відповісти
Бондарука треба зовсім усувати від всіх справ, які торкаються будь-яких інтересів громади. Сьогоднішня сесія показала, що якщо цей депутат починає про щось мову, то в абсолютної більшості присутніх в залі ця мова викликає скепсис (крім Осіпова!!!). Його репліки і виступи з місця давно перетворились в огризання проти колег. Це нагадує скавунчання, коли маленькій собачці ненароком наступають на хвіст. Він не прощає жодного слова проти себе. Базарна баба. Згодом це зрозуміють і керівники ОСББ, бо все пізнається в порівнянні. Якщо загалом, то «завдяки» Бондаруку і Осіпову, депутатський корпус міста працює не в режимі менеджменту, який як ніколи сьогодні потрібний громаді, а в режимі нерозумної політичної конкуренції за «інтересами». Хто надавав право Бондаруку і Осіпову змарнувати 70 хвилин на перепалки з колегами?! В той час, коли в залі у них за спиною стояли літнього віку люди? Можливо, досить самолюбування?
Відповісти
Пан Осіпов останнім часом взагалі фонтанує ідеями про "змінити". З чого б це?
Відповісти