Плакати «Стоп корупція» Шибі показуйте, – мер Луцька

Плакати «Стоп корупція» Шибі показуйте, – мер Луцька
Луцький міський голова Микола Романюк обурився на те, що на нього «чіпляють всіх собак» через рішення міськради, які приймали за керівництва мерією Богданом Шибою зокрема.

Про це йшлося під час 55-ої сесії міськради у середу, 26 лютого.

«Я багато років мовчав, але останнім часом, що можна прослідкувати за розглядом питань на сесіях, всіх собак чіпляють на мене», – зазначив мер Луцька.

З його слів, це стосується й намагання повернути у комунальну власність одного гектара землі в парку 900-річчя Луцька, рішення про виділення якої прийняли у 2001 році.

«Богдан Павлович, «шановний» я навіть не скажу вам тепер ніколи за те, що ви обізвали мене, не можу сказати, яким словом, я не буду казати саме таким… Взяли кредит 50 мільйонів гривень для міського бюджету і 27 мільйонів… У 77 мільйонів обійшлися піарівські штучки, коли в міському бюджеті 30 мільйонів були лишніми. Взяли в лізинг автобуси, 21 з яких стоїть під забором на сьогоднішній день. Це ЛПЕ в 19 мільйонів обійшлося. З міського бюджету 3 мільйони. Ще 5 мільйонів дали на зарплату, тому що, коли взяли лізинг, все полізло до низу і по сьогоднішній день ще витягуємо підприємство», – висловився Микола Романюк.

Окрім того, мер Луцька обурився і питанню будівництва Голєвих, «роздутим» ЗМІ: «Ви давали дозвіл на будівництво, ви двічі давали розпорядження про перекриття вулиці там. Я продовжив, тому що питання будівництва, там треба за законом, щоб було перекрито».

«І по питанню «Скорпіон-сервісу» ви продовжували договір оренди. Потім поміняли свою думку, а люди до мене з плакатами «Стоп корупції» приходять», – додав він.

«До Шиби ці плакати поверніть!» – спересердя вигукнув до присутніх у залі підприємців із Завокзального ринку Микола Романюк.

Нагадаємо, депутати Луцької міськради знову пішли на зустріч підприємцям із Завокзального ринку і визнали, що будь-які договори користування землею з попереднім землекористувачем фірмою «Скорпіон-сервіс» - відсутні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті ми взнали про "добрі" справи Шиби,досить всіх ,крім себе, поливати брудом Заслужив-відповідай!
Відповісти
зробив Шиба : ВІДІБРАВ НАЗАД ЗЕМЛЮ МІСТА ?Вже зовсім всі здибіліли.
Відповісти
пора покласти край посрєдніку романюку ! Чуть не чокнувся зі злості.
Відповісти
Брати всіх за яйця !! Злодюги
Відповісти
Так чего же Правый Сектор бульдозерами не повалит "будивныцтво Голевых" ?
Відповісти
Підтримую Романюка. Він досить поміркований міський голова, який пробує робити свою роботу і відповідати займаній посаді. МОлодець!
Відповісти
Підтримую! Карабас і Буратіно - то шо нада,! А пробувати і відповідати - не одне і теж
Відповісти
бере відкати у токарських, горгутів і забудовує сквери міста, просто розумник !
Відповісти
Хватит уже Романюку. Пора менять мэра.
Відповісти
Останні новини
Плакати «Стоп корупція» Шибі показуйте, – мер Луцька
26 лютий, 2014, 16:43