Піймали крадія, який заліз у квартиру луцького журналіста

Піймали крадія, який заліз у квартиру луцького журналіста
Зловмисник, який вкрав із помешкання власного кореспондента газети «Урядовий кур'єр», фотографа Валерія Мельника дорогу фототехніку, заарештований.

На сьогодні зловмисник знаходиться у Вінницькому слідчому ізоляторі. Про це 21 березня під час прес-конференції повідомив начальник УМВС у Волинській області Богдан Щур.

Нагадаємо, що крадіжка сталася 11 січня 2012 року у період з 16:30 до 19:00. З квартири журналіста поцупили камери Nikon D300S, Nikon D300, Fujifilm FinePix S9500, два об’єктиви Nikkor 70-300, Nikon 18-135, а також ноутбук.

«Ця крадіжка розкрита. Вона трапилася шляхом віджиму пластикового вікна. Фігурант заарештований. Вдалося вилучити лише один фотоапарат, а два інших було продано в мережі Інтернет. А ноутбук був проданий на Варшавському ринку. Злочинець у слідчому ізоляторі у Вінницькій області», – повідомив Щур.

Як розповів міліціонер, крадіжку скоїв злочинець-домушник. На його рахунку – ще 12 пограбованих квартир.

Зі слів Щура, станом на 21 березня порівняно з аналогічним періодом минулого року таких крадіжок сталося на 20% менше. Крім того, більше крадіжок розкрито. Хоча чинників, що давали поштовх для зменшення рівня злочинності нині немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво. Кожного року "в порівнянні з аналогічним періодом минулого року" злочинів стає на 20% менше. Так пишеться з 2001 року. Тобто, злочинів стало на 220% менше, а їх загальна кількість береться за 100%. Хтось може щось пояснити з точки зору елементарної логіки? Поясніть і повідомте рахунок: я вам вишлю грошову винагороду.
Відповісти
у вас є статистика кожного року, якщо ви настільки ствердно пишете про 2001 рік?
Відповісти
Є таке цікаве поняття, як складні відсотки. Від загальної суми 20%, а потім від того, що лишилося 20%, тобто не від першопочаткової суми, а від 80%, що лишилися. От така от математика малята.
Відповісти
Грішина, не задавайте запитань, які вас компроментують і не підкреслюйте, що ви недоучка-заочниця львівської журналістики. При бажанні такі дані можна знайти в управлінні статистики за останні 50 років. А при більшому бажанні можна звернутись до послуг архіву і зробити запит за 1901 рік. Вчіть матчасть, як рекомендує усім одіозний Василь Давиденко.
Відповісти
фу, не люблю таких поєднань, як декан і хам
Відповісти
Що це ви, декане, демонструєте свою безграмотність? Навчіться правильно писати, а то ви всіх деканів "компромеНтуєте".
Відповісти
суть питання логіста, він же ж декан наскільки я розумію, зводилася до того, що на переконання логіста, його ж декана, з 2001 року по 2012 за кожні перші 3 місяці кількість злочинів (крадіжок) стабільно зменшується на 20% в порівняні з минулим роком. тобто якщо в 2001 їх було 100, то у 2002 - 80, у 2007 - 64 і т.д. але я переконена, що в минулому році був ріст таких крадіжок. і кожен рік цифри фігують інші. наприклад, можливо, за 3 місяці 2012 року цифри більші ніж 3 місяці 2008 року. тому будувати якусь логіку, без фактів немає сенсу. шо за теорії? в чому проблема? поясніть мені, недоучці-заочниці львівської журналістики.
Відповісти
Останні новини
Піймали крадія, який заліз у квартиру луцького журналіста
21 березень, 2012, 14:39