Підрахували вартість президентських виборів

Підрахували вартість президентських виборів
Центральна виборча комісія затвердила кошторис за бюджетною програмою «Проведення виборів президента України» на 2014 рік на загальну суму 1 мільярд 965 мільйонів 500 тисяч гривень.

Водночас у Центрвиборчкомі вважають, що можна зекономити до 770 мільйонів гривень на позачергових виборах президента, - пише TVI.

За словами члена ЦВК Жанни Усенко-Чорної, прийнято за основу проект закону про внесення змін до закону про вибори президента, який, у тому числі, дозволяє значно зекономити кошти, що були виділені та затверджені у кошторисі ЦВК.

«Загалом така економія може сягнути 770 мільйонів гривень… Таким чином, нам вдасться провести вибори майже за ті самі кошти, які були витрачені на підготовку і проведення чергових виборів президента у 2010 році», – сказала Усенко-Чорна.

За її словами, така економія, зокрема, забезпечується шляхом скорочення кількості членів дільничних виборчих комісій з двох до одного від кожного з кандидатів у президенти, а також за рахунок скорочення термінів повноважень окружних та дільничних виборчих комісій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна зекономити, головне не красти або нехай оплачують зі своїх кишень кандидати,вони далеко не бідні
Відповісти
хай краще за свої кошти оплачують це все діло!
Відповісти