Руслана увійшла до десятки найсміливіших жінок світу

Руслана увійшла до десятки найсміливіших жінок світу
Українську співачку та активну учасницю Євромайдану Руслану Лижичко нагородили премією держсекретаря США за прихильність ненасильницькому опору та національній єдності.

Церемонія нагородження найхоробріших жінок світу відбулася 4 березня у Вашингтоні, - пише LB.ua з посиланням на «Укрінформ».

Цьогоріч лауреатами премії стали 10 жінок з Афганістану, Фіджі, Грузії, Гватемали, Індії, Малі, Саудівської Аравії, Таджикистану, України та Зімбабве.

«Співачка Руслана стала переможницею конкурсу Євробачення у 2003 році, але сьогодні вона відома як палкий прихильник Євромайдану», - представила лауреата від України заступник держсекретаря США Хізер Хіггінботтом.

У Держдепі зазначили, що тверда прихильність ненасильницькому опору та національній єдності Руслани допомогли спрямувати народні демонстрації національного руху проти корупції в українському уряді та порушень прав людини.

Переможниць щорічної премії привітала перша леді США Мішель Обама.

Довідка

Премія держсекретаря США до міжнародного дня відваги жінок, що відзначається 4 березня, щороку вручається жінкам, які попри ризик для себе виявили мужність і лідерство у пропаганді миру, справедливості та прав людини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пам'ятаю ці героїчні голодовки і самоспалення. Сказала, як відрізала.
Відповісти
На одному рівні "Цьогоріч лауреатами премії стали 10 жінок з Афганістану, Фіджі, Грузії, Гватемали, Індії, Малі, Саудівської Аравії, Таджикистану, України та Зімбабве."
Відповісти
Руслана? а її за що? вибігла, попіарилася. Кого і треба нагородити, так це журналістку Чорновіл
Відповісти
Останні новини
Руслана увійшла до десятки найсміливіших жінок світу
04 березень, 2014, 22:35