За напад на негрів студентів волинського вишу можуть відрахувати

За напад на негрів студентів волинського вишу можуть відрахувати
Двох студентів інституту фізичної культури та здоров'я Східноєвропейського національного університету можуть відрахувати за напад на негрів.

Про це повідомив перший проректор вишу Анатолій Цьось у четвер, 6 березня.

Нагадаємо, у середу, 5 березня, двоє студентів СНУ напали на чорношкірих біля гуртожитків університету на вулиці Ярощука. при цьому використовували електрошокер.

Спочатку вони представилися активістами "Правого сектору", але потім спростували цю інформацію.

За словами Цьося, адміністрація вишу чекає результатів розслідування справи.

"Ми будем діяти відповідно до дій слідчих органів результатів розслідування. Якщо там буде серйозний злочин, бо санкції будуть найжорсткіші", - пояснив він.

Перший проректор пояснив, що вчинення злочинів на расовому ґрунті несумісне із правилами поведінки студентів СНУ.

Якщо такі факти підтвердяться, нападників можуть відрахувати.

"Побачимо, що скаже слідство. Тому що є певні вимоги до студентів університету, і їх порушення тягне за собою санкції, включно із відрахуванням", - відзначив Цьось.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ви політкоректне слово у заголовку вживаєте?
Відповісти
Негрів??????????? де ваша тактовність?
Відповісти
Ви,писаки!! Що ви пишите. Перші і други є людьми і студентами! А ви їх поділили на студентів і негрів. Ви ще в Європу хочете??! За слово "негр" тебе там так опустять,що Чечня раєм буде.
Відповісти
Журналісти, а де ж ваша політкоректність?
Відповісти
Ніхто нікого не відрахує. Татусь відмаже синка.
Відповісти
В ваших правилах коментування написано, що заборонено ображати людей!!! Так чого ж ви ображаєте темношкірих людей в своїх статтях! Расизм чистої води!
Відповісти
Село селом. Ви, що ніколи не чули слова "чорношкірий"? "Негр" тут зовсім не в тему. Ми ж не в дев'ятнадцятому столітті живемо.
Шановні журналісти Волиньпосту, працюйте над собою, підвищуйте свій рівень журналістики. Якщо ні - перестану заходити на ваш сайт.
Відповісти
Ну, виправте вже заголовок ... Вибачтеся..... і працюйте далі...... Бо оце ваше визначення чорношкірих -- ще гірше, ніж напад на іноземних студентів, який скоріш за все був спровокований не расовою нетерпимістю, а банальним алкосп"янінням....
Відповісти
А чим слово "чорношкірий" толерантніше за слово "негр"? "Вихідним було ісп. negro («чорний»), яке походить від лат. niger («темний») (Вікіпедія). Нема сили на цю "толерантність". Ще скажіть, хай напишуть "афроукраїнці".
Відповісти
А чого ви так налетіли на той заголовок? Слово "негр" є в укрмові? є. в словниках є? є. То які питання? Внесіть цю лексему (як Х...Й чи П...ЗДА) до словника ненормативної лесики і все, тоді й писаки його не використовуватимуть. Щодо образливого. Так це в Північній Америці такий закон прийнято. У нас - ні. А вже щодо тексту, то погоджуся із коментаторами
Відповісти
Вони себе не виправляють - лише видаляють коментарі, якщо вони їм не подобаються. Те ж у випадку й з дівчинкою, яку хотіли звільнити через те, що якась наволоч виклала , думаю, без її згоди відео.
Відповісти
Ганьба цьому сайту!!!!!!!! Закликаю до бойкоту!!!!!!
Відповісти
змилуйтесь виправте заголовок
Відповісти
Останні новини
За напад на негрів студентів волинського вишу можуть відрахувати
06 березень, 2014, 10:54