У ВНУ відбудеться ярмарок кар’єри

У ВНУ відбудеться ярмарок кар’єри
Для студентів і випускників вузів у Центрі кар’єри у Волинського національного університету імені Лесі Українки відбудеться ярмарок кар’єри «Луцьк-2012».

Як повідомили у ВНУ, цей захід вже став традиційною щорічною подією, яку організовує цей навчальний заклад.

Цьогоріч завдяки фінансовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження» ярмарок кар’єри вперше відбудеться у загальноміському форматі для студентів і випускників усіх ВНЗ Луцька у рамках проекту «Покращення якості надання послуг професійного порадництва студентам Волинської області».

Центр кар’єри запрошує студентів та випускників скористатись своїм шансом і зробити успішний кар’єрний старт під час відкритого ярмарку кар’єри «Луцьк-2012», який відбудеться 29 березня 2012 року за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 24 (історичний факультет ВНУ ім. Лесі Українки). Ярмарок триватиме з 14.00 до 18.00.

До участі в ярмарку запрошуються кращі бізнес-структури регіону, міжнародні компанії, державні установи, які займаються питаннями працевлаштування, громадські організації, а також органи місцевого самоврядування.

Під час Ярмарку кар’єри «Луцьк-2012» представники роботодавців матимуть можливість: обрати кращих студентів та випускників для роботи у компанії або поповнити кадровий резерв компанії талановитою молоддю; надати студентам інформацію про можливі стажування і вакансії постійної й тимчасової роботи, отримати їх резюме та провести з ними попередню коротку співбесіду; розмістити інформацію про компанію та асортимент послуг на виставкових стендах і поширити власні інформаційні матеріали серед учасників ярмарку кар’єри.

Ярмарок кар’єри – це шанс для студентів і випускників знайти роботу, а для роботодавців – обрати найкращий персонал.

Організатори ярмарку просять роботодавців заповнити реєстраційну форму та надіслати на e-mail: [email protected].

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ВНУ відбудеться ярмарок кар’єри
23 березень, 2012, 13:21