В Луцьку з’являться чотири звукові світлофори

До 1 травня на вулиці Рівненській облаштують новий звуковий світлофор, а до Дня Незалежності зроблять капітальний ремонт двох світлофорів на проспекті Перемоги.

Про це 23 березня під час засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур міста розповів начальник департаменту ЖКГ Луцькради Іван Кубіцький.

На минулому засіданні члени комітету доступності обговорювали нагальні проблеми інвалідів, які стосуються їхнього перебування вулицями Луцька, і поставили конкретні терміни усунення незручностей.

Відтак, за словами Івана Кубіцького, одну із проблем вирішать до 1 травня. Мова йде про облаштування звукового світлофору на вулиці Рівненській, що неподалік Луцького автозаводу. Вартість робіт коштуватиме приблизно 6,7 тисяч гривень.

Також Кубіцький зазначив, що до Дня Незалежності України зроблять капітальний ремонт двох світлофорів біля луцької ЗОШ №5. Зокрема тих, які стоять по проспекту Перемоги на виїзді з вулиць Клима Савури та Грибоєдова. Під час ремонту світлофори зроблять звуковими.

Також озвучку мають облаштувати на світлофорі біля Центрального ринку Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інваліди
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Луцьку з’являться чотири звукові світлофори
23 березень, 2012, 16:01