«Правий сектор» вимагає звільнити Швидкого

«Правий сектор» вимагає звільнити Швидкого
Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова просять відкликати призначення Віктора Швидкого з посади начальника УМВС у Волинській області.

З такою вимогою звернулися волинські «Правий сектор», «Автомайдан» «Самооборона Майдану», «Спілка ветеранів Афганістану», «Ніхто крім нас», - повідомили у прес-службі «Правого сектору».

Активісти у зверненні зазначають, що рішення про призначення Швидкого було помилковим.

Текст звернення подаємо повністю, без змін і правок:

«Міністру внутрішніх справ України Авакову А.Б.

Шановний Арсене Борисовичу!

07.03.2014 року наказом Міністра внутрішніх справ України на посаду начальника УМВС України у Волинській області було призначено п. Швидкого В.В. Звертаємо Вашу увагу на те, що дане кадрове рішення є помилковим з наступних причин:

1. Швидкий В.В. вже займаючи дану посаду зарекомендував себе в якості людини, яка допустила функціонування певних схем злочинного характеру. Зокрема:

А) земельних – компенсація за неучасть в розслідуванні зловживань в сфері лісомисливського господарства (бл. 3 га в с. Гаразджа Луцького району);

Б) нерухомості – сумнівна оборудка з земельною ділянкою, виділеною для будівництва 9-поверхового будинку для працівників МВС. В результаті правоохоронцям дісталось лише декілька квартир;

2. Під час керівництва Швидкого В.В. була налагоджена і функціонувала система поборів за кадрові призначення правоохоронців середньої ланки (від 2-3 тис. у.о.) за безпосереднім керівництвом В.Остаповича(відповідав за кадрову роботу в УМВС,часів керівництва Швидкого В.В.).

3. Відсутність розкриття резонансних злочинів при попередніх і неодноразових обіцянках Швидкого В.В. (наприклад -- вбивство колишнього начальника Луцького МВ Швачки).

4. Отримання певними представниками УМВС в області щомісячної компенсації в розмірі 80-100 тисяч у. о. за невтручання в справи Волинської митниці.

5. Особистий водій тодішнього начальника УМВС (Швидкого В.В.) Шапірко М. в 2008-2009 супроводжував контрабанду автомобілів і спирту через митні переходи Піща і Пулемець (Шацький р-н, Волинська область).

Окрім того, Швидкий В.В. в спілкуванні з громадським і політичним активом області зарекомендував себе як конфліктна і не зовсім адекватна особа. Замість того, щоб налагоджувати нормальну співпрацю, новопризначений керівник УМВС обіцяє «начать войну», «прижать к ногтю», використовує іншу термінологію, яка викликає сумніви в його психічній адекватності.

Доводимо до Вашого відома, що перебування Швидкого В.В. на посаді начальника УМВС у Волинській області змусить нас розпочати безстрокову акцію громадського несприйняття. Глибоко переконані, що очолювати волинських правоохоронців мають незаплямовані, достойні та розумово адекватні керівники.

Також нами проводився моніторинг з приводу ставлення до призначення Швидкого В.В. на посаду очільника УМВС України у Волинській області серед діючих працівників та ветеранів ОВС області. Результати показали несприйняття п. Швидкого більшою частиною особового складу працівників УМВС.

Звертаємось до Вас з вимогою відкликати призначення Швидкого В.В., як такого, що не володіє достатнім рівнем кваліфікації і не користується авторитетом, необхідним для виконання своїх обов’язків у сучасних умовах».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почав поважати Правий сектор!!!
Відповісти
такі вам були пагані попередні очільники СБУ, Прокуратури, МВС- тепер майте те на що заслуговуєте
Відповісти
Якщо ж він так вболіває за Украіну і є прихильником майдану, чому ж сам не відмовиться від посади? Адже люди проти, а сьогодні майдан має право висловитись, живемо ж вже в демократіі
Відповісти
це анархія, а не демократія
Відповісти
ні.це і е демократія
Відповісти
Бондар сам нікуди невліз то колєгу свого запхав через Юрчика Луценка
Відповісти
УВАГА !!! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ для "Правого сектора", Луцького Автомайдана, Луцької Самооборони, воїнам-афганцям !!! Злодійський Донецький ОБЩАК - Луцький "ЗАХІДІНКОМБАНК" (м.Луцьк, пр-кт Перемоги,15) фінансував "тітушек" та "беркут"в Киеві, які вбивали Героїв Майдану та зараз продовжуе фінансувати "братків" в Криму, які разом з Російськими окупантами знущаються над українцями.Час розібратись з цим злодійським ОБЩАКОМ !!!
Відповісти
правільний лист
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» вимагає звільнити Швидкого
12 березень, 2014, 14:23