«Волинь» не заслужила поразки, – Кварцяний

«Волинь» не заслужила поразки, – Кварцяний
На думку колишнього наставника «Волині» Віталія Кварцяного, луцька команда у матчі з «Шахтарем» грала дуже самовіддано, жорстко й акуратно, і поразка – це просто нещасний випадок.

Про це він сказав в ефірі програми «Про футбол», інформує SPORTanalytic.

«Волинь» налаштувалася по-бойовому, грала строго від оборони, хотіла протиставити конкретну боротьбу за очки. Але з перших хвилин було видно, що ні Срна, ні Кучер ні Ракицький, ні Шевчук не були готові до гри як треба. У них якась роз'єднаність, не знали, що робити, били вперед м'яч на вільне місце абсолютно без адресата», - висловився Кварцняий про гру донецької команди.

«Потім вибули два опорники – Хюбшман і Мхітарян, що трошки зруйнувало цілісність. Луческу довелося перевести Кобіна в середину, а він там давно не грав, так що «Шахтарю» було важко знайти свою гру. Коли щільна оборона, зони закриті і земля розібрана, дуже складно було вириватися в атаку», - зазначив екс-тренер лучан.

«Волинь» не заслужила поразки: грала дуже самовіддано, жорстко, акуратно, не хамили, не грубили. Це просто нещасний випадок. Я думаю, хлопці дуже переживали, хотіли виграти і випадково програли», – додав Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, 23 березня «Волинь» вдома програла у «Шахтаря» з рахунком 1:2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» не заслужила поразки, – Кварцяний
26 березень, 2012, 11:34