Луцький військкомат хочуть виселити

Луцький військкомат хочуть виселити
Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат можуть виселити із приміщення на вулиці Словацького, 1, оскільки є відповідна постанова суду.

Про це розповів 26 березня на засіданні постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів луцький військовий комісар Володимир Фірсов.

За його словами, приміщення на вулиці Словацького, 1 до 2008 року орендував військкомат. Але в 2008 році оренда закінчилася, і міська рада віддала приміщення в оренду Волинському окружному адміністративному суду, який розташований у сусідній будівлі на Словацького, 3.

Фірсов пояснив, що, оскільки нового приміщення для військкомату не знайшли, то виселення досі не відбулося. За його словами, переселення може відбутися на вулицю Теремнівську у приміщення обласного військового збірного пункту, але на це нема відповідних коштів.

«Там же секретні приміщення, зв’язок – це все треба перевезти і переобладнати, просто так переїхати неможливо. На це треба відповідні кошти», – зазначив Фірсов.

Однак Волинський окружний адміністративний суд, за словами військового комісара, видав постанову, згідно з якою військкомат повинен виселитися із приміщення на Словацького, 7. За його словами, Луцький міський військкомат подав апеляцію. Що буде далі, Фірсов не прогнозує.

Комісія прийняла рішення звернутися до міського голови Миколи Романюка з проханням вирішити проблему, знайшовши приміщення для військомату. Члени комісї просили міського голову повідомити їх про вирішення проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький військкомат хочуть виселити
26 березень, 2012, 16:52