Не нам судити «Правий сектор», - луцький депутат

Не нам судити «Правий сектор», - луцький депутат
Депутат Луцької міської ради Юрій Корольчук (на фото) каже, що не підтримує деякі методи роботи "Правого сектору".

"Ну… У будь-якій справі є недопрацювання або ж перегини. Звісно, не все поділяю і підтримую. Але з іншого боку: вони зробили свою справу, непогано зробили. До них ніхто цього не зміг. Та й, можливо, дійсно інакше не вийшло би?.." - розповів він Волинській газеті.

"Вони проявили себе так, що ми повірили у силу народу загалом. А окремі події… Так, можна засудити. Але я завжди кажу: ми не були учасниками тих подій, тож і судити не нам", - мовив обранець громади.

Прокоментував Корольчук й те, що керівник "Правого сектору" Волині Павло Данильчук 26 лютого оголосив про вихід з ВО "Батьківщина".

"Знаєте, пан Данильчук іще не встиг у нас проявити себе, бо зовсім недовго був у партії. Я особисто розмови про це з ним не мав, але Григорієві Олександровичу він розповів, що прагне розвивати і буде очолювати з метою подальшого створення партії уже згадану організацію", - мовив депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Данильчука якщо розпустить правий сектор бо після заяви Яроша про Україну без НАТО та ЄС це зрадницький сектор. Не за те стояв Майдан щоб хтось себе уявляв месією і крутив світом.
Ганьба Правому Сектору!
Відповісти
УВАГА !!! Інформація для "Правого сектору" - злочинний Донецький ОБЩАК - "ЗАХІДІНКОМБАНК" ( м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15 ) фінансував "тітушок" та "беркут", які вбивали людей. Цей ОБЩАК продовжуе фінансування "тітушок", які агітують проти незалежності України. Пора покінчити з цим ЗЛОДІЙСЬКИМ ОБЩАКОМ. Керівник цього ОБЩАКУ - Галина СКИБА. ПОРА ВІДПОВІСТИ ЗА ЗЛОЧИНИ !!!
Відповісти