У Луцьку готові воювати за Крим. ВІДЕО

У Луцьку готові воювати за Крим. ВІДЕО
У мережі з’явився відеоролик про те, як активісти Волині розповідають, що готові дати відсіч окупанту та воювати за Крим. Серед них – керівник луцького «Автомайдану» Ігор Оборонов, сотник «Волинської Січі» Сергій Мерчук, громадський діяч Ігор Семенюк, активісти «Правого сектору» Волині.

Відео опублікували в групі соціальної мережі «Правого сектору». Автор відеоролику – Володимир Штунь.

«Кожен вже давно для себе усвідомив і вирішив, на які жертви він може піти і чим це все може закінчитися… А мета.. мета значно вища…», - говорить один із активістів «Правого сектору».

«Коли мене запитують чи потрібно віддавати Крим Росії чи не потрібно, я не розглядаю це з точки зору - українська ця земля чи не українська. Для мене має значення інше – якщо ця земля потрібна Путіну, його КГБістському режиму, це означає що ця війна однозначно буде шкодити народу Криму. А якщо так – значить ми будемо воювати за Крим», - продовжує лідер луцького «Автомайдану» Ігор Оборонов.

«Я втратив друзів… бачив кров… смерть. Я не хочу війни. Але якщо ворог прийде на мою рідну землю, я готовий дати йому відсіч…», - сотник «Волинської Січі» Сергій Мерчук.
«Я знаю одне, якщо віддати Крим Росії, Росія піде далі … Допоки ми самі не захистимо свій рідний край, ніхто нам в цьому не допоможе…», - додає інший активіст.

«Наші предки не для того здобували державу, щоб ми її зараз віддали. Крим - це тільки початок … Мені страшно, але я готовий йти до кінця…», - заявляє один із бійців «Правого сектору».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну то й їдьте на той крим якого х.... тут піаритесь ?????
Відповісти
Олені, хто з вас служив перше питання??? а по друге хоч усвідомлюєте що плетете, війна воювати і що дальше??? і так голі босі хочеш войнушку погратись іди в армію!!! мудозвони!!!
Відповісти