На Майдані побили до смерті 21-річного активіста

На Майдані побили до смерті 21-річного активіста
У центрі Києва невідомі битами побили до смерті активіста Майдану, 21-річного Тимофія Стеблія.

Про це повідомляє активіст Євромайдану Юрій Андреєв, - пише Gazeta.ua.

«В центрі Києва невідомими був побитий до смерті активіст Майдану 21-річний Тимофій Стеблій. Хлопця побили бейсбольними битами люди в камуфляжній формі та з масками на обличчі. Сталося вбивство прямо біля барикад. Показово і цинічно», - пише Андреєв на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, кілька днів тому у Деснянському районі міста Києва такою ж диверсійною групою були здійснені напади і розбиті кілька залів з ігровими автоматами.

«Всю готівку зловмисники забрали з собою, відібравши мобільні телефони та особисті речі у адміністраторів. Очевидці говорили, що зловмисники діяли досить оперативно і злагоджено, ніби готувалися до цього не один місяць», - зазначає активіст.

Також Юрій Андреєв повідомляє, що днями був зафіксований випадок нападу на цілодобовий продуктовий магазин з метою пограбування.

«В інших районах міста теж відбуваються подібні напади і погроми. При цьому люди у формі Самооборони Майдану демонстративно вигукують гасла: «Слава Україні! Героям слава!». Це не поодинокі випадки - такі речі набувають системного характеру», - підкреслює він.

На думку активіста, на території України і особливо в межах Києва, діють кілька організованих диверсійних груп з Російської Федерації, метою яких є дискредитація Самооборони Майдану і Громадських наглядачів Києва.

«Комусь дуже вигідно дестабілізувати ситуацію в Україні і показати, що націоналісти і майданівці займаються бандитизмом. Комусь дуже потрібна картинка для ЗМІ. Комусь дуже потрібно прибрати з міністерських крісел Авакова і Наливайченка, щоб сепаратисти в південно-східних регіонах могли скористатися моментом і в повному обсязі розіграти карту Кремля. Кому вигідно? - Додумайте самі!», - зазначає Юрій Андреєв.

Як повідомлялося, в ніч на 25 березня після бійки у кафе у селі Бармаки Рівненського району Рівненської області був убитий Олександр Музичко на прізвисько Саша Білий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Адміни, ви хоть перевіряєте інформацію, яку постите, Тимофія вбили ще 17 березня
Відповісти
СБУ не до окупантів, вони з "Правим Сектором" воюють (укі
Відповісти
Останні новини
На Майдані побили до смерті 21-річного активіста
25 березень, 2014, 14:13