Дача Медведчука на Закарпатті. ФОТО

Дача Медведчука на Закарпатті. ФОТО
Дача ще одного одіозного політика Віктора Медведчука розташована на Закарпатті на 220 гектарів – аби повністю її обійти знадобиться цілий день.

Наступного дня після захоплення дачі Медведчука, яке відбулось 23 березня, оглянути маєтки міг кожен охочий. Втім уже о 12.00 до маєтку пов’язаного із Володимиром Путіним політика нікого не впускали, - пише ІА «Вголос».

Вся тереторія дачі обладнана камерами спостереження, а паркан – датчиками руху.

Особливо вражає велика кількість штучних озер та струмків на території. Поміж ними розташовано два 3-поверхові будинки. В основному будиночку є ліфт, який переміщує Віктора Володимировича з третього поверху, де розташована спальня, до зали цокольного поверху, де є більярд, міні-3D-кінотеатр та винотека. Також є іменне вино з написом «Медведчук Віктор Володимирович». Найбільше іменного вина «Масандра» – Портвейн 1963, 1972 та інших років. Уся сантехніка у ванній кімнаті з позолотою, а саме приміщення оздоблено оніксом – напівдорогоцінним каменем.

Окремо на території є колиба, SPA-центр з басейном, тренажерний зал та натуральне господарство з кіньми та коровами.

У будинку, де мешкав під час перебування на закарпатській дачі Віктор Медведчук, зібрана унікальна приватна колекція полотен найвідоміших закарпатських митців – Бокшая, Манайла, Глюка, Шолтеса та інших. Є чимало автопотретів. Серед них є навіть виготовлений з бурштину, який розміщений у центральній залі.
Чимало у маєтку шкур тварин, навіть на стінах. Оленячі роги використані для виготовлення люстр. Окремо є кілька ігрових автоматів. А ще дискокуля на стелі холу.

У гаражі є чимало квадроциклів, мікроавтобус Мерседес та броньований Майбах 57S. Майбах – це великі седани люкс-класу, «флагманські» моделі фірми Maybach, яка належить до автобудівного концерну Daimler AG.

Автомобілі Maybach 57S обладнані бітурбодвигуном 6,0 л V12 потужністю 612 к.с. Орієнтовна ціна – від півмільйона доларів США.



























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вони всі так живуть шо дивуватись?і навіщо нам дивитись як вони живуть за ггроші людей
Відповісти
Останні новини
Дача Медведчука на Закарпатті. ФОТО
25 березень, 2014, 14:33