У волинському селі будуть позачергові вибори

У волинському селі будуть позачергові  вибори
Верховна рада України на неділю 27 травня 2012 року призначила позачергові вибори сільського голови села Заліси Ратнівського району Волинської області.

Про це йдеться у відповідній постанові парламенту від 22 березня.

Як йдеться у тексті постанови, вибори призначені "у зв’язку з достроковим припиненням повноважень Заліського сільського голови Корецького М.К.".

"Призначити позачергові вибори Заліського сільського голови (Заліська сільська рада Ратнівського району Волинської області) на неділю 27 травня 2012 року", - йдеться у постанові.

Парламентарі вказали, що Центральна виборча комісія повинна "визначити в установленому порядку обсяг бюджетних видатків", необхідних для проведення виборів, а Кабінет Міністрів України - "вжити невідкладних заходів щодо забезпечення фінансування позачергових виборів Заліського сільського голови за рахунок коштів цільової субвенції з Державного бюджету України".

Нагадаємо, що сільський голова села Заліси Михайло Корецький у лютому 2012 року добровільно відмовився від посади. Причиною добровільної відставки сільського голови стало те, що йому важко працювалося, бо останнім часом не мав належної підтримки у своїх діях ні від депутатів, ні від виборців села. Тому й подав у відставку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинському селі будуть позачергові вибори
28 березень, 2012, 16:25