«Нафтогазу» призначили нового керівника

«Нафтогазу» призначили нового керівника
Головою правління НАК "Нафтогаз України" призначений Андрій Коболєв.

Про це повідомив журналістам міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак, - пише Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Відповідне рішення Кабінет міністрів України прийняв на засіданні, яке затягнулося до пізньої ночі.

Коболев в 2000 році закінчив інститут міжнародних відносин при Київському університеті ім. Т.Г.Шевченка, отримавши ступінь магістра міжнародних економічних відносин.

З 1999 по 2002 рр. працював в українському підрозділі PricewaterhouseCoopers (PwC) консультантом з питань управління, спеціалізуючись в питаннях стратегічного управління та корпоративних перетворень.

З 2002 по 2010 рік працював на різних посадах в НАК "Нафтогаз України", зокрема, в департаменті корпоративних фінансів та цінової політики держхолдингу і радником глави правління НАК. Брав участь у реструктуризації зовнішнього боргу держхолдингу шляхом формального обміну єврооблігацій та інших зобов'язань на нові єврооблігації.

Пізніше працював радником в інвестиційній компанії AYA Securities.

Як повідомлялося, Євген Бакулін, що очолював "Нафтогаз України" з березня 2010 року був затриманий 21 березня за підозрою в розкраданні коштів в особливо великих розмірах. Вранці 23 березня суд прийняв рішення про запобіжний захід, згідно з яким його заарештують або зажадають заставу в розмірі 1,5 млрд. грн.

НАК "Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни, є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Нафтогазу» призначили нового керівника
26 березень, 2014, 07:04