Антивоєнний флешмоб у Ковелі. ВІДЕО

Антивоєнний флешмоб у Ковелі. ВІДЕО
Студенти медичного та промислово-економічного коледжів Ковеля, аби сказати «Ні-війні», організували флешмоб.

Акцію провели на центральній площі міста, яку депутати міськради найменували на честь «Героїв Майдану», - пише ПроКовель.

За словами заступника директора з гуманітарної освіти та виховання медичного закладу Вікторії Каленікової, ідея проведення такого заходу, направленого на підтримку української армії, обговорювалася спільно між студентами і педагогами.

Студенти обох коледжів тримали в руках плакати, які виготовили власноруч, і на полотнах яких написали найзаповітніші свої думки нинішнього часу: «Ми за мир», «Україна - єдина», «Ми хочемо кращого майбутнього для нашої країни». Молоді люди так само, як і чиновники міської та районної влади, котрі тут виступали з промовами, переконані, що в Україні, яку стільки років гнобили та знущалися, зрештою настане мир і спокій.

Близько 400 студентів медичного коледжу і кілька десятків промислово-економічного прийшло до Будинку Рад, щоб підтримати одне одного в спільній справі та свою державу. Частина цих молодих, енергійних, мужніх, красивих людей стали в центр майданчика для проведення флешмобу.

Вони, піднявши руки до гори і тримаючи в них аркуші паперу жовтого і голубого кольорів, утворили лише два слова, які, беззаперечно, є головним меседжом цього часу: «Україна – єдина». Потім молоді люди швидко поміняли свої позиції і утворили Державний прапор України в русі.

Дії молодіжного руху постійно супроводжувалися вигуками: «Слава Україні! Героям Слава! Україна понад усе! Україна – єдина!». Опісля цього, пролунав Державний гімн, який щосили підхопило студентство міста.

Всі, хто бажали долучитися до цієї благодійної акції, пожертвували на потреби Збройних Сил гроші, опустивши купюри до скринь, з якими проходжувалися молоді люди. За словами заступника директора медичного коледжу, пожертви будуть перераховані на спеціальний рахунок Міністерства оборони України.

Студенти продовжили свою благородну місію спільно з учасниками флешмобу бульваром Лесі Українки, де кожен пересічний ковельчанин теж зміг надати фінансову допомогу військовим.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Антивоєнний флешмоб у Ковелі. ВІДЕО
28 березень, 2014, 12:47