На Волині заступник голови «Батьківщини» пішов з партії і відмовився від посади

На Волині заступник голови «Батьківщини» пішов з партії і відмовився від посади
Заступник голови Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Олександр Мартинюк заявив, що виходить з лав партії і, крім того, більше не претендує на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Волинської облдержадміністрації.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці у суботу, 29 березня.

«От. Мій недовгий політичний шлях у ВО "Батьківщина" вичерпав себе. Дякую колегам (без іронії). Інсайдерського сміття не буде... На управління теж не претендую», - написав Мартинюк.



У коментарях до цього запису він додав: «Причини і мотиви десь колись. Може. Не така я вже вагома фігура в пісочниці, аби про це розводитись». Втім, пізніше, у відповідь на питання причини такого рішення, поставлене керівником Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу Михайлом Находом Мартинюк натякнув, чим планує зайнятися: «Вирішив скласти конкуренцію на аналітичному ринку:)»

Окрім того, Мартинюк запевнив, що не мав впевненості, що його таки призначать на посаду начальника управління: «Хто очолить управління інформаційної діяльності не знаю. Як розумієте, це вже не моє питання. Можливо таки запропонований громадськістю Юрій Кресак. Я, до речі, теж не мав стовідсоткових гарантій цієї посади. Ймовірно, був би конкурс, а там - хтозна...»

Останнім часом Мартинюк де-факто виконував частину функцій начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю. Робив він це, з його слів, "у статусі радника".

Нагадаємо, на посаду заступника голови волинської "Батьківщини" Мартинюка обрали на початку вересня 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здається, що Сашко дуже себе переоцінює! Після "помаранчу" Бондар його призначив на цю ж посаду - пійшов Сашко... Зараз запропонували - пійшов Сашко... А може це він просто злякався, що з журналістами прийдеться мати справу, а там дуже "хвалити" не будуть?! Ти б вже якось визначився чи що, а Мартинюк?! А то бігав, кричав у рупор..., а як працювати, то як страус...
Відповісти
А ще він вміє свитіти в свисток, як на представленні Башкаленка на пост губернатора...
Відповісти
Підписуюсь під кожним словом коментатроа "ЗМІ". Два марш-кидки у владу, які закінчились нічим. Памятаю, як при Бондарю зайшов до Олександра в цей же кабінет. Він намалював переспективні плани на майбутнє, багато курив, в кабінеті можна було вішати сокиру. А за півтора тижня забрав з кабінету власні речі і "канув", аж доки треба було зі свистком ходити навколо будівлі ОДА. Двічі в ту ж річку не входять, ото ж, навіщо смішити людей. Такі різкі метаморфози... Хтось не вгодив, не те сказав, наступив на мозоль?.. І ніяких управлінських заслуг за паном не рахується. Взагалі, безкомпромісні "фігури" потрібні лише на посаду наглядачів у вязницях суворого режиму, а в чиновницькому середовищі потрібні хлопці гнучкі.
Відповісти
Нічого дивного, Саша ніколи не любив працювати. У свистка свистіти значно легше.. Зустрінемось при наступному штурмі ОДА! Бачить Бог, при такому нездалому керівництві, чекати не так і довго
Відповісти
Знаю Сашка ще з університету. Ніяк не змінився! Хай живе стабільність!
Відповісти
Тут пахать треба, Юлю Президентом вибрати, країну будувати, а він втікає.
Відповісти
Не погодився з можливими дивними кадровими призначеннями,зокрема, Чубара О.С. заступниця начальника управління ... То ж з ким працювати?
Відповісти
чи нормально , що в адміністрації працюють такі люди,як Чубара Оля???
Відповісти
ви наіані)
на прикладі бондаря очевидно, що залізти на посаду (в гівно) тяжко, а вилізти, та ще й незаплямованим - неможливо.
юля не переможе, це 99%.
навіщо йому ця пляма?
Відповісти
поставив на пороха?
нинішня влада - тимчасові, як повітряні кульки певного використання. пішов і правильно зробив
Відповісти
Люди, коли вже навчитеся культури спілкування, НЕДОБРЕ, що претендує на посаду, недобре, що відмовляєтться, це ж його вибір.І ще там все ж таки пахати треба, і робити, що скажуть. Молодцеь, що прийняв рішення і не погодився нести на собі цей тягар, бо скоро знову зміни, і фіг його знае, що буде
Відповісти
А ще напевно Сашко надивився на те шоу,яке Юлька організували на майдані в суботу, і певно соромно стало і за БЮт,і, соромно перед народом, тому що знову - брехня
Відповісти
побіжно знаю Мартинюка за час мого нетривалого волонтерства ще у ПРП. Справляв враження дуже адекватної й порядної людини. Схоже, таким і зоставсь.
Відповісти
БЮТ зрадники народні. Пустовіти голови ОДА в Луцьку і в Рівному. В Луцьку Пустовіт під бют всі посади чистить і в Рівному те ж хоче робити, тому і брата свого туди в крісло всадив. Ганьба Пустовіту і бюту. Тому Мартинюк і покидає цю партію брехунів, які зараз діють, як Яник.
Відповісти
Прикро. Втратили надію працювати з фаховим керівником та порядною людиною. Соромно, що не можу прийняти такого ж рішення. Хоча, хто зна? Поважаю людей, які не розмінюють ...
Відповісти
Молодець - чесно та відверто, а за Чубару не хвилюйтесь -вигнали з позором з Ковельської міської ради,попруть і звідти
Відповісти
А чого стільки мови про ту чубару?
Ну село селом, яка заступниця???сміх

Видно мартинюк туди сходив- подивився, що нема з ким більш там працювати та й пішов...
Відповісти
Люди, сьогодні треба працювати!!! Працювати на розвиток нашої держави, заради наших дітей, заради нашого майбутнього!
Відповісти
Якщо тверезо оцінити ситуацію то проблема зовсім і не в Саші а нашому новому обласному керівництві, Пустовіт своєю бездарною діяльністю просто вимушує молодих перспективних хлопців звільнятись, проблеми області йому ж не позубам а ось кадрові ротації його стихія!
Відповісти
Останні новини
На Волині заступник голови «Батьківщини» пішов з партії і відмовився від посади
30 березень, 2014, 09:20