У Луцьку готуються до акцій протесту

У Луцьку готуються до акцій протесту
Громадські організації Луцька влаштували в центрі міста змагання на швидкість складання наметів: кажуть, що це буде актуально не лише під час літніх подорожей, а й восени – перед виборами до Верховної Ради.

Змагання відбулися 29 березня о 14:00 на Театральному майдані Луцька.

До акції «Готуй намет навесні» в рамках молодіжної кампанії «Вставай!» долучилися молодіжні організації партій «Фронт змін», «Батьківщини», «Народного Руху», «Свободи» та Національного Альянсу.

Учасники змагань намагалися найшвидше зібрати і розібрати намет.

Змагалися чотири команди і врешті перемогу отримало двоє хлопців – активіст Національного альянсу та "Батьківщини молодої".

Парубки поїдуть представляти Волинь на всеукраїнському конкурсу на швидкість розкладання наметів, який відбудеться в Києві на Майдані Незалежності 5 квітня.

У фіналі змагатимуться команди з 40 міст України.

Загалом, переможцям вдалося справитися з поставленим завданням за менш ніж 10 хв.

Під час змагань організатори розгорнули посеред Театрального майдану наметове містечко.

На намети наліпили плакати з написами адресованими Президенту України Віктору Януковичу: «Замість доступного житла – Межигір’я», «Замість підтримки молодих спортсменів – купує вертоліт», «Обіцяв 75% бюджетних місць у ВУЗах – дав українофоба Табачника».

«Акція є логічним кроком напередодні літа, де активісти планують серію молодіжних таборів, походів та змагань, щоб підготуватися до виборів 2012 року. Але не тільки літом і виборами житиме молодь в цьому рої. У кожного різні інтереси, але за будь-яких випадків намет стане у нагоді», - зауважила один з організаторів акції керівник молодіжного крила «Фронт змін» Оксана Лойко.

Інший організатор - лідер Молодого Народного Руху Дмитро Климук - зауважив, що наразі єдине доступне житло для молоді – це намети, хоча влада і обіцяла іншого.

Учасник змагань лідер волинського відділення «Батьківщини молодої» Максим Воскесенський додав, що молодь нині є активною, а не здатною лише гавити час у соціальних мережах. А отже, якщо потрібен буде спротив – вона вийде на майдани.

До слова, перехожі, які спостерігали за акцією, загалом позитивно реагували як на конкурси, так і промови молоді.



























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: протест
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
непогано!
Відповісти
Що ж, початок покладено ) Гаряче літо буде!
Відповісти
Готуються не до акцій протесту, а до заробляння грошей. Для них вибори як жнива. І мадам на першому фото могла б голову помити, а то таке враження що вона з тої палатки місяця два не вилазила, з часів коли Юлю судили.
Відповісти
А також ця страшненька мадам в камуфляжних штанах, якби помилася було б непогано)
Відповісти
Молодь проти вітру.
Відповісти
А паша заєць би шпокнув того ведмедика!!
Відповісти
Дівчата молодці, увійшли в образ польових бойців! Ось, що буде з українськими жінками, якщо Яник і надалі буде при владі!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку готуються до акцій протесту
29 березень, 2012, 16:37
У Луцьку – ярмарок кар’єри
29 березень, 2012, 15:17