Німці проти вбивства українських собак

Німці проти вбивства українських собак
У суботу, 31 березня в 16 країнах світу відбудеться міжнародний марш проти вбивства бездомних тварин в Україні напередодні Євро-2012 Fair Play - "Чесна Гра".

Ініціаторами маршу виступили громадяни Німеччини, "Всеукраїнський Рух Захисту Тварин "За Життя", а також Facebook-рух "Земляни", повідомляє Gazeta.ua

31 березня активісти та небайдужі громадяни вийдуть на вулиці Німеччини, Італії, Австрії, Угорщини, Нідерландів, Хорватії, Греції, Чехії, Франції, Іспанії, Швейцарії, Польщі, Росії, Білорусі, Казахстану і України, щоб зупинити вбивства бездомних собак і кішок, скоєних місцевими комунальними службами в Україні під приводом "зачистки території" напередодні Євро-2012.

У Києві марш розпочнеться о 11.00 в парку Шевченка і пройде по маршруту: парк Шевченка - бульвар Шевченка - Хрещатик - Майдан Незалежності.

Активісти висунули ряд вимог до виконавчої та законодавчої влади, серед яких: введення мораторію на фізичне знищення бездомних тварин без прийняття відповідного законодавства про їх захист, ратифікація Європейської конвенції захисту домашніх тварин, розслідування випадкиів вбивства тварин комунальними службами та приватними особами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай ідуть до біса. Краще ми вб'ємо собак, ніж вони нас. За минулий рік бродячі пси покусали чотирьох моїх знайомих.
Відповісти
Останні новини
Німці проти вбивства українських собак
29 березень, 2012, 17:05