Мучителі Оксани Макар почули про її cмерть: в одного істерика

Мучителі Оксани Макар почули про її cмерть: в одного істерика
Підозрюваним у знущанні над миколаївською дівчиною Оксаною Макар, арештованим Максиму Присяжнюку, Євгену Краснощоку і Артему Погосяну вже розповіли про смерть дівчини.

Як повідомляють джерела "Комсомольської Правди в Україні", у Артема Погосяна ця звістка викликала черговий приступ істерики - адже він сподівався, що йому перекваліфікують статтю і пом'якшать вирок. - пише ТСН.

Як відомо, молодик єдиний, хто на допитах постійно плаче і запевняє, що в зґвалтуванні участі не брав і взагалі виявився в тій квартирі випадково.

Максим Присяжнюк ніяких особливих емоцій не проявив і нічого не сказав, повідомляють джерела.

Що до Євгена Краснощока - того самого, хто запропонував підпалити Оксану, щоб замести сліди, - то він, почувши про її смерть, засмутився.

"Ні, це не співпереживання долі цієї бідної дівчинки. Він засмучений, що вона не померла до того, як її знайшли, - все одно ж була не жилець", - зазначило джерело.

Раніше ЗМІ повідомляли, що дружина Краснощока стверджує, нібито в СІЗО її чоловіка побили так, що він потрапив до реанімації. Але в міліції їй цю інформацію спростували.

Про смерть Оксани жінка дізналася вчора зранку і заявила, що "як людину, її дуже шкода, але вона невчасно померла".

Як відомо, після зґвалтування і спроби спалити її дівчина залишилась живою. 20 днів лікарі боролися за її життя, однак вранці 29 березня Оксана померла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Детей наказывают за грехи родителей.
Исход 20:5 «Я Господь, Бог твой, Бог ревнитель, наказывающий детей за вину отцов до третьего и четвертого рода, ненавидящих Меня»,
то же: Второзаконие 5:9. Исход 34:7 «…не оставляющий без наказания, наказывающий вину отцов в детях и в детях детей до третьего и четвертого рода», то же в Числах 14:18. Исаия 14:21 «Готовьте заклание сыновьям его за беззаконие отца их».

Відповісти
мужиков жаль??да.действительно,пошли себе ребята нормально поискать дешовых развличений(это ж нормально.они с хороших семей).пот...ись,красиво,с "огоньком",чуть подушили "грязную проститутку с плохой семьи"(что тут такого.они же с хорошей).а их взяли,поймали.неизвестно в чем обвиняют!вот незадача!давайте их пожалеем!
Відповісти
Останні новини
Мучителі Оксани Макар почули про її cмерть: в одного істерика
30 березень, 2012, 09:35