Савік Шустер розповів, хто допомагає «Громадському ТБ»

Савік Шустер розповів, хто допомагає «Громадському ТБ»
Росіяни Савік Шустер та Євген Кисельов написали листа главі СБУ України щодо примусової депортації Ігоря Шувалова з території країни.

Текст відкритого листа опублікуваний на сайті «Телекритика», - пише Еспресо.TV.

Ведучі політичних ток-шоу «Велика політика» та «Шустер live», що в різний час виходили в ефірі «Інтера», заявляють, що вони давно й добре знайомі з Шуваловим, який, як відомо, був політтехнологом у Сергія Льовочкіна і займався розколом України.

За їхніми словами, після початку подій на Майдані в грудні 2013 року саме Шувалов допоміг відстояти програму «Шустер live», негайного вимкнення якої з ефіру вимагала так звана «Сім'я».

За словами Шустера і Кисельова, вони не раз були свідками того, як Шувалов «надавав допомогу і підтримку в правдивому висвітленні подій в Україні нашим колегам з інших ЗМІ», у тому числі - сприяв тому, аби програми незалежного «Громадського телебачення» почали виходити в ефірі Першого національного.

Телеведучі занепокоєні, чи не є випадок з Шуваловим, якого СБУ хоче примусово депортувати, початком кампанії з очищення українських ЗМІ від так званих «інородців».

Нагадаємо, 28 березня Служба безпеки України прийняла рішення про скорочення терміну перебування та примусову депортацію з України громадянина Російської Федерації, політтехнолога Ігоря Шувалова, який зобов'язаний протягом п'яти днів залишити територію України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ, Україна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Савік Шустер розповів, хто допомагає «Громадському ТБ»
31 березень, 2014, 21:31