Аваков каже, що «стрілка» збираються видати

Аваков каже, що «стрілка» збираються видати
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що «Правий сектор» нібито збирається видати того, хто влаштував стрілянину на Майдані.

«ПС (Правий сектор — ред.) нібито збираються видати стрілка. Троє поранених. Стрілок був п’яний... Один важко — проникаюче в груди. Йде операція. Покидьки», — зазначив Аваков.

Як повідомлялося, на Майдані у Києві підстерлили двох сомоборонців та одного цивільного. На місце події приїхали працівники міліції і проводять слідчо-оперативні дії, - пише УНН.

За словами очевидців, представник «Правого сектора» намагався пронести на Майдан кілька пакетів із алкогольними напоями. Однак варта його зупинила і один із представників самооборони пішов до коменданта, аби з’ясувати, як вони мають діяти у даній ситуації.

Повернувся він уже разом з коментаднтом та ще кількома самооборонцями, після чого представник «Правого сектора» відкрив вогонь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я в шоці....бідна небесна сотня лежить в землі, а ці покидьки тільки дискридетують цих хлопців. я не можу, сльози від обіди, що такі потвори ходять живі, здорові. прости боже, що це кажу.
Відповісти
міністр МВС щось не те робить, він що більше ворогів для себе ніяких не знайшов,крім правого сектору, чи це за дорученням юльки зливають революціонерів.
Відповісти
УНН вони коментують
Відповісти
Якщо оцінити ситуацію, що наразі твориться, то ПС з кожною годиною перетворюється на приватну армію одногор з кандидатів у президенти, яка не хоче підкорятися жодним законам, але хоче аби інші підкорялися її бажанням. До прикладу, ПС не хоче купувати автівки - навіщо, якщо можна вкрасти :)
Відповісти
Мне кажется карты открываются понемногу... Скоро выстрел в лоб за отсувстаие выпивки "героям" станет нормой... Интересно, правый сектор его отмажет или сам от него отмажется (прям как янык...). У нас ведь уже можно "новой чесной" власти все... А если прокол какой - так ето не мы!... Интересно его исключат задним числом (как менты) или вовсе открестятся (как янык). Когда закон будет ОДИН ДЛЯ ВСЕХ???? Когда за прогулку с огнестрелом будут наказывать??? Неужели нам нужны терористы???
Відповісти