Відомі прізвища українських «терористів», яких затримали в Росії

Відомі прізвища українських «терористів», яких затримали в Росії
Шістьох українських громадян, що працювали у фірмі «Захід-Схід», затримали ще 20 березня за звинуваченням у незаконній роботі на території Росії, але й досі утримують під вартою і тепер інкримінують шпигунство і тероризм.

Після затримання відразу відбувся суд в Приволзькому районі міста Казань, рішенням якого громадяни України були оштрафовані за нібито незаконну діяльність і засуджені до видворення з території Російської Федерації за рахунок Федеральної міграційної служби, - пише Еспресо.TV.

Однак, їх досі утримують в ІТТ Казані. Працівники органів внутрішніх справ Казані позбавили затриманих особистих грошових коштів та речей (мобільних телефонів, одягу). Зв'язатися з родичами в Україні не надають можливості.

Возять на допити до органів ФСБ Росії, перевіряють на поліграфах, неофіційно інкримінують шпигунську діяльність.

Прізвища затриманих:Ольга Черненко, 1954 р.н., м.Кривий Ріг;Микола Овчарук, 1974 р.н., м.Запоріжжя; Альона Сахорова 1972 р.н., м.Євпаторія; Інга Постол 1970 р.н., м.Керч; Олексій Манастир, м.Донецьк; Сергій Латухов, м.Красноперекопськ.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили, що ФСБ затримала 25 громадян України, які за вказівками СБУ організовували на території Росії теракти. Як зазначив канал «Росія 1», затримані є працівниками фірми «Захід-Схід».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Путінських фсб-пуделів проблема з начинкою мозгової корбки. То вони затримують "бЕндерівців" з Донецька, тепер "шпійони" з Криму..........Хто дальше?
Відповісти
Останні новини
Відомі прізвища українських «терористів», яких затримали в Росії
04 квітень, 2014, 12:52