У Пустовіта «спільне бачення» з «Правим сектором»

У Пустовіта «спільне бачення» з «Правим сектором»
Бачення «Правим сектором» принципів, за якими мають діяти посадові особи, збігаються з баченням розвитку подій керівництвом області, – каже голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт.

За словами губернатора, представники «Правого сектора» на Волині не диктують умови, а скоріше наполягають на певних принципах роботи чиновників, що не йде в розріз із принципами, власне, Григорія Пустовіта, – пише «Волинська правда».

«Правий сектор» є вже політичною партією. Вони на Майдані вибороли право знаходитися в політичному середовищі України. Ігнорувати цю політичну силу ніхто не буде, і ніхто не ставить перед собою такої мети. Ми відкриті для спілкування з усіма політичними силами і громадськими організаціями. В чомусь ми сходимось у точках дотику, а десь не вдається порозумітися», – вважає губернатор Волині.

Як зауважив Григорій Пустовіт, він давно знає й лідера волинського «Правого сектора» Павла Данильчука.

«Він – депутат Луцької міської ради, як і я. Ми спільно працюємо. Я знаю й інших представників «Правого сектора». Для мене вони не є новими людьми. Я знаю, як з ними будувати стосунки. Павло – взагалі вихована інтелігентна людина. Анархії у їхній поведінці зі мною немає», – зазначив очільник Волинської ОДА.

Григорій Пустовіт розповів і про те, як відбуваються зустрічі із представниками «Правого сектора»: «Вони попередньо телефонують і попереджають. Колись було, що мені не виходило зустрітися, але Павло наполягав, що питання потрібно обговорити, і ми спілкувалися десь з 23:00 до 24:00. Але так до мене приходять не тільки з «Правого сектора», а й представники інших партій та громадських організацій».

«Скажу відверто, мені катастрофічно не вистачає робочого часу», – підсумував губернатор Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
он воно що!
Відповісти
Як що ти боїшся ПС то який ти керівник області!В чому спільна позиція-в тому,щоб по вулиці гуляла бандота,чи,робіть,що хочете,тільки мене не чіпайте!
Відповісти
Політичні пігмеї завжди заявляють про спільне бачення. Але чи це правда? Скоро побачимо, життя все розставить на свої місця.
Відповісти
Хтось з них говорить про пусте. Хто?
Відповісти
Так, саме із цим представником ПС у мене була предметна дискусія на засіданні наглядової ради із розподілу благодійних коштів... Він хамським чином хотів виставити мене за двері,бо йому ніколи було довго розбиратись куди витратити 680 тисяч гривень для потреб армії! Врешті хам сам покинув засідання і більше не приходив. Певно захищає Украіну в інший спосіб. Такі справи.
Відповісти