Пустовіт не проти професіоналів зі «старої обойми»

Пустовіт не проти професіоналів зі «старої обойми»
Директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк залишиться на посаді як «політично незаплямований» фахівець.

Про це заявив голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт, – пише «Волинська правда».

Зі слів Пустовіта, від Ігоря Никитюка під час перебування на посаді не чули політичних оцінок чи висловів.

«Він займається тільки своєю безпосередньою чиновницькою роботою і є грамотним фінансистом», – зазначив губернатор Волині.

«Ми акуратно підходимо до питання бюджету і фінансів. Вирішили не чіпати тих людей, які мають стосунок до формування бюджету і не є заплямованими політично. Ми не маємо даних і про те, що той же Ігор Никитюк якимось чином замішаний у корупційних схемах. Сьогодні його присутність на посаді директора департаменту фінансів ОДА є сигналом фаховості влади і сигналом для бізнесу, що ОДА працює професійно», – висловився очільник Волинської ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОДА працює професійно-тих керівників,які працювали при Кліму та Башці там бути не повинно!Ні Никитюків ні Горбенків! Чого не понаписували заяви при попередній владі-бо наробили в штани. І сьогодні Пустоцвіт їх залишає бо вони "професіонали". Нічого дивного-який голова-така і команда! Спочатку призначили таких голів РДА,а тепер і цих залишити-знову треба виходити на майдан!
Відповісти
Та хто ж як не Никитюк створював ці корупційні схеми Клімчуку та Башколенку! Разом дерибанили! Прокуратура повинна вже давно зайнятись! А Пустовіту немає що робити у владі-бездара він у всьому бездара та бздун!
Відповісти
а ви зробіть, щоб люди могли відгуки писати на сайті ОДА, нехай і зареєстровано. а тоді можна буде подивитися хто заплямований, а хто ні. думаю знайдеться чимало бажаючих поділитися враженнями про "співпрацю" з чиновниками ОДА, навіть документально.
Відповісти
Згідна. Нехай пишуть зареєстровано. Та що заважає людям писати підкріплені конкретикою коментарі під власним ім'ям в інтернет-газетах? Читати "анонімки" з пореходами на особистості - бридко, багато з них не мають під собою основи... Як кажуть "Хочеш знати людину - не слухай, що про неї говорять інші, слухай, що вона говорить про них".
Відповісти
Шановні коментатори. В Ваших головах є щось світле,чи тільки одна багнюка. Не можна так хаяти всіх людей , тому що ми всі різні і немає на білому світі людей ,які відповідають всім Вашим вимогам. Придивіться спочатку до себе. Не суліть і не будете судимими.
Відповісти
грош ціна Пустовіту якщо він залишить Никитюка
Відповісти
молодець хоч один розумний ато зніми його постав мене якщо не мене то родича розумна людина немає чого її гудити хай працює совість малиб доведіть що він поганий тоді судіть багато таких є що все їм не так подивись раніше на себе своїх дітей якщо їх маєш дай тільки нагудити
Відповісти