Пораненому на Майдані волинянину треба допомога

Пораненому на Майдані волинянину треба допомога
Активісту Майдану з Нововолинська Віталію Грабовському (на фото) необхідні кошти на лікування.

Про допомогу для активіста просить голова Громадської організації «Україна + Польща», журналіст Анатолій Бідзюра, - пише Нововолинський інформаційний портал.

«Лікувався у Тернополі, потім знову у Києві (Лікувався Віталій Грабовський, - ред.). Здоров’я, як не мав так і не має. Потрібне дуже серйозне лікування. Має три пропозиції – у Феофанію, Дрогобич і Трускавець. Воно то добре, але потрібні гроші на медикаменти і на дорогу. На Майдані, на барикадах грошей не платили, стояв за українську національну ідею. За мене і за вас», - йдеться у зверненні.

«Потрібні гроші. Громадська організація «Україна + Польща» закликає небайдужих земляків допомогти герою Майдану родом із Нововолинська, круглому сироті, що дивом залишився живим. Який провів посеред страхіть і масових вбивств, які організував колишній диктаторський режим 102 дні! Має документальні підтвердження», - просить журналіст.

«Його телефон: + 38 (096) 090 7810. Проживає у м.Нововолинську, Волинської обл., вул. Олени Пчілки, 4 кв 3. Поштовий індекс 45400. Номер кредитної картки Віталія Васильвича Грабовського - 5168 7553 1246 9287», - зазначив Анатолій Бідзюра контакти пораненого волинянина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пораненому на Майдані волинянину треба допомога
09 квітень, 2014, 12:17