На Волині зловили вбивцю з Дніпропетровщини

На Волині зловили вбивцю з Дніпропетровщини
Чоловіка, якого з січня розшукували за вбивство у Дніпропетровській області, затримали на Волині.

Злочинець переховувався у Любомльському районі, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Так, як з’ясувалося, 16 січня 2014 року у чергову частину Амур-Нижньодніпропетровського райвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що близько 19:00 каретою «Швидкої медичної допомоги» із вогнепальними пораненнями було доставлено місцевого 31-річного жителя. Згодом постраждалий під час операції помер.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловік отримав у боксерському клубі, де протягом тривалого часу займався спортом, коли в приміщення забігли троє невідомих чоловіків. За словами свідків, зловмисники були одягнені у чорний одяг, в одного із них був предмет, схожий на мисливську рушницю.

За фактом вбивства розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затримати правопорушників гарячим слідом не вдалося. Але згодом працівники міліції таки встановили осіб, причетних до скоєння правопорушення, і оголосили їх у розшук.

Тож, під час проведення профілактичної роботи у селі Скрипиці, що у Любомльському районі на Волині, в одному з помешкань виявили жителя Дніпропетровської області, який проживав без реєстрації. Як розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк, перевіривши його за міліцейськими обліками, встановили, що чоловік із 28 січня перебуває у розшуку як особа, котра переховується від органу досудового слідства за скоєння умисного вбивства.

Варто відзначити, що при спробі затримання зловмисник чинив опір та намагався втекти, однак спільними зусиллями дільничного інспектора та громадян його вдалося затримати і доставити у Любомльський райвідділ міліції, а згодом передати дніпропетровським правоохоронцям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині зловили вбивцю з Дніпропетровщини
09 квітень, 2014, 12:48