Ющенка не хочуть бачити в єдиному списку опозиції

Ющенка не хочуть бачити в єдиному списку опозиції
У «Блоці Юлії Тимошенко» не бачать почесного голови партії «Наша Україна» Віктора Ющенка в єдиному списку опозиції на парламентських виборах 2012 року.

Про це «Коментарям» повідомив перший заступник голови парламентської фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Соболєв, пише ТСН.

«На першому ж засіданні КОДу (Комітет опору диіктатурі) ми заявили, що не бачимо Ющенко в цьому комітеті, оскільки саме завдяки його зусиллям Віктор Янукович прийшов до влади... І те, що Ющенко робить далі (він єдиний, хто свідчив у суді проти Тимошенко) – не відповідає принципам моралі в політиці ... Тут коментарі зайві», – зазначив Соболєв.

«Про наше ставлення знає «Наша Україна», тому на всіх засіданнях «НУ» представляє її керівник Наливайченко або Сергій Бондарчук, вони підписують всі рішення, вносять чимало позитивних пропозицій, ми це підтримуємо...», – додав перший заступник голови «БЮТ-Б».

Нагадаємо, голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко заявив, що «НУ» хоче брати участь в парламентських виборах у спільному виборчому списку опозиції. При цьому Наливайченко натякнув, що Ющенко повинен відзвітувати перед своїми виборцями в мажоритарному окрузі.

«Для того, щоб процес інтеграції «Нашої України» з єдиною опозиційною силою пройшов більш успішно, всі колишні чиновники-«нашоукраїнці» – від екс-президента до екс-глави РДА – повинні піти і особисто відзвітувати перед виборцями в мажоритарних округах. Якщо отримають вотум народної довіри – значить мають моральне право перебувати в політиці», – заявив Наливайченко.

Віктор Ющенко раніше ж заявляв, що не піде по мажоритарному округу і хоче йти за партійними списками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ющенка не хочуть бачити в єдиному списку опозиції
02 квітень, 2012, 12:27