Оприлюднили графік проведення ЗНО-2012

Оприлюднили графік проведення ЗНО-2012
Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року.

Про це повідомляє zaxid.net.

15 травня абітурієнти писатимуть тести з хімії, 17 травня – з російської мови, 19 травня – з географії, 21 та 22 травня – математики, 24 травня – зі всесвітньої історії, 26 травня – іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська), 28 та 29 травня – з української мови і літератури, 31 травня і 1 червня – з історії.

Результати ЗНО планують оголосити до 1 липня. Апеляції абітурієнти можуть подавати до УЦОЯО протягом трьох днів після оголошення результатів.

Директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева повідомила, що на 2 квітня для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2012 року зареєструвалося 328 тисяч 909 осіб.

Найбільше абітурієнтів зареєстровано для складання тестів з української мови та літератури (загальнодержавний обов’язковий предмет) – 324 тисячі осіб, історії України, математики, біології та географії.

А на тест зі всесвітньої історії, який цього року проводитиметься вперше, зареєструвалися понад 10 тисяч осіб.
Директор УЦОЯО нагадала, що 24 та 31 березня абітурієнти мали змогу пройти пробне тестування. При цьому явка склала 91-92%. Результати пробного тестування планується отримати до 12 квітня.

Зайцева пояснила, що в день тестування кожен учасник повинен мати при собі сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, документ, що засвідчує особу, та запрошення-перепустку для участі в ЗНО.

Реєстрація тривала з 1 січня по 20 лютого. Протягом 21 лютого – 5 березня включно абітурієнти мали змогу повторно пройти реєстрацію у разі відмови або необхідності змінити кількість чи перелік предметів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доброго дня скажіть будь-ласка!!!!?Апеляція з укр.мови та літератури де буде проводитися??Дякую
Відповісти
Останні новини
Оприлюднили графік проведення ЗНО-2012
03 квітень, 2012, 10:16