Волинянин робив сурогат, а люди труїлися

Волинянин робив сурогат, а люди труїлися
Під час обшуку співробітники податкової міліції Волині у мешканця селища Локачі вилучили 60 літрів фальсифікованого алкоголю та 500 літрів спирту, що призначався для виготовлення сурогату.

Про це повідомили в УПМ ДПС у Волинській області.

В обійсті власника підпільного горілчаного товару було все необхідне обладнання для того, щоб співробітники податкової міліції зробили цілком обґрунтовані висновки про нелегальних цех із виготовлення горілки.

Відтак, окрім сировини для продукування горілки-фальсифікату, правоохоронці вилучили пляшки різної ємкості, пластикові бочки, пластикові корки, шланги та саморобний пристрій для перекачування рідини.

Рідина під виглядом горілки, що продавалася місцевим жителям, виготовлялася з недоброякісної сировини. Такий факт встановили і зафіксували співробітники податкової міліції Волині в ході оперативно-розшукових заходів.

Принаймні, у двох її споживачів виникли очевидні проблеми зі здоров’ям, як-то нудота, біль в животі, запаморочення та погіршення зору. Діагноз медиків – отруєння сурогатами алкоголю.

Те, що споживачам пропонували не горілку, а фальсифікат, правоохоронцям підтвердив експерт.

На підставі матеріалів, зібраних в УПМ ДПС у Волинській області, відділом Локачинського РВ УМВС України у Волинській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 204 КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин робив сурогат, а люди труїлися
03 квітень, 2012, 10:48