Навколо Слов’янська сепаратисти будуватимуть базу, - політолог

Навколо Слов’янська сепаратисти будуватимуть базу, - політолог
Директор компанії персонального та стратегічного консалтингу "Berta Communications", політтехнолог Тарас Березовець (на фото) прокоментував події, що відбуваються у Слов’янську.

“Ми бачимо що туди (у Слов’янськ - ред.) перекинуті "зелені чоловічки". Потрапити вони могли швидше за все через Ростовську область. Сказати, що це буде кримський сценарій, — це неправильно, але ми бачимо там багато підтверджень цього. Ось слово: "порєбрік", яке використовують у Пітері", - зазнчив Березовець.

За словами політтехнолога, Слов’янськ цілком може стати базою сепаратистів на Донбасі, про що свідчить нещодавне захоплення там "зеленими чоловічками" аеродрому, - пише Еспресо.TV.

"Це колгоспне літовище, там можна приймати якісь невеликі літаки та гелікоптери. Вони спробують шматками утворити там сепаратистські бази. От навколо цього Словянська і будуватимуть цю сепаратистьку базу. Донбас неоднорідний — там є багато україномовних сіл", - вважає Березовець.

Нагадаємо, сьогодні у будівлю Слов’янської міської ради прибуло підкріплення невідомих у російському камуфляжі з кулеметами і гранатометами. Житель міста розповів, що йому погрожують розстрілом після того, як він заявив, що виступає за єдину Україну.

Водночас лідер "народних ополченців" Слов'янська В'ячеслав Пономарьов звернувся до президента Росії Володимира Путіна з проханням втрутитися в ситуацію на Донбасі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
очевидно переплутав все з спорудженням овочевої бази (овочесховища). Політ.. однако.
Відповісти
Юля Тимошенко збирає народне ополчення. Якщо силові структури не можуть впоратися з сепаратистами, народ має сам вигнати з нашої землі тих, хто проти єдиної України. Слава Україні!
Відповісти
Де наші доблестні війска СБУ і міліція , внутрішні війска і інші. Для чого тримати людей Які нічого не роблять! Якби я на своїй роботі не виконувала прямих функціональних обовязків мене б звільнили. Масса людей не виконують свої функціональні обовязки, що вони роблять на робочих місцях - охороняють один одного?
Відповісти
Останні новини
Навколо Слов’янська сепаратисти будуватимуть базу, - політолог
14 квітень, 2014, 21:39