«Російське вбиває»: серія флешмобів в Україні. ВІДЕО

"Російське вбиває!". Під таким гаслом українці продовжують організовувати флешмоби.

Цього разу взялися за бензин загарбника. Адже найбільшу залежність Україна має саме від російського енергоринку, - пише ТВі.

Під час акції в Києві водії на заблоковану активістами заправку заїжджати соромилися. А ті, хто проїжджав повз, сигналили на знак підтримки.

А в Дніпропетровську, організувавши флешмоб, активісти закликали людей не купувати російського в супермаркетах. Тримаючи в руках товари від російських виробників, близько двох десятків людей із синьо-жовтою атрибутикою показово впали на підлогу, демонструючи смерть.

В яку суму збитків виллється російській економіці бойкотування товарів тамтешніх виробників, стане відомо за кілька місяців. Економісти кажуть: бойкот країни-окупанта – корисний для вітчизняного виробника. Адже відмовляючись від російського, покупці більше купують українське.

Та не лише українські покупці виграють від бойкоту російських товарів, а й самі виробники, додають експерти. І наводять приклади підприємств, які переорієнтувалися на інші країни.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно, всі зміни мають починатися з людей. Хоча екомномічний бойкот російським товарам треба було б ввести і на державному рівні. І до місцевих виробників придивитись, наприклад, порошенківскьий "Рошен" благополучно працює на два фронти.
Відповісти
Останні новини
«Російське вбиває»: серія флешмобів в Україні. ВІДЕО
18 квітень, 2014, 08:18