Циганська сім'я на наркотиках заробляла тисячі

Циганська сім'я на наркотиках заробляла тисячі
Сім'я циган з-під Луцька заробляла, торгуючи наркосировиною, причому продавали великими партіями: один прихід охочого до кайфу давав циганам щонайменше 4 тисячі гривень.

Про це йдеться у сюжеті НТН.

«Про дану циганську родину вже неодноразово надходила оперативна інформація про те, що вони здійснюють торгівлю наркотичними засобами. Але весь час не можна було до них здійснити підхід, так як дана родина дотримувалася строгої конспірації. Ніяких розмов про купівлю чи продаж наркотиків по телефону не велося, між собою говорили на жестах, використовуючи певні слова», – розповів оперативний співробітник УМВС України у Волинській області.



Погоріли ж роми на оптовій партії макової соломки. Зловмисники пішли на оборудку з малознайомим чоловіком. Аби той переконався, що зілля вдосталь, навіть показали йому свої запаси в поліетиленових пакунках.

«Остання оперативна закупівля була – 30 стаканів макової соломи на суму 4 тисячі 800 гривень. Стакан продавався по 160 гривень. Під час проведення обшуку у даній родині були вилучені гроші, золоті вироби, два автомобіля, на які накладено арешт. Хочу зазначити, що в даній родині ніхто ніде не працював, а жили за рахунок наркотиків. Родина не бідна», – повідомив правоохоронець.

Коли зловмисники зрозуміли, що все зароблене доведеться віддавати, почали твердити, що отримані гроші – це допомога на дітей.

«Я получаю ось її гроші. Получаю також і свої гроші. І получаю гроші ще чоловікові там у банку. В мене все там написано», – розповіла затримана Рада.

Наразі правоохоронці працюють на встановленням інших учасників цього бізнесу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Циганська сім'я на наркотиках заробляла тисячі
04 квітень, 2012, 12:20