Комунальні підприємства Луцька рятуватимуть бізнес-ідеями

Комунальні підприємства Луцька рятуватимуть бізнес-ідеями
Два комунальні підприємства Луцька стали учасниками програми «Молодь міста – підприємствам міста», оголосивши конкурс бізнес-ідей.

Про це йшлось 4 квітня на презентації конкурсу у Луцькій міській раді.

Як розповів президент Волинського Інституту Підтримки та Розвитку Громадських Ініціатив Петро Лавринюк, учасниками програми «Молодь міста – підприємствам міста» стали комунальні підприємства «АвтоПаркСервіс» і «Парки та сквери міста Луцька». Ця програма має на меті залучення потенціалу молоді до розвитку бізнес-процесів економіки підприємств та міста, а також створити нові робочі місця і відкрити перспективи для молодих людей.

За словами Лавринюка, «АвтоПаркСервіс» очікує бізнес-ідей на покращення транспортної інфраструктури міста та стосовно державо-приватного партнерства у цій галузі. Підприємство «Парки та сквери міста Луцька» чекають ідей щодо залучення громади до розвитку зелених зон та стосовно покращення власної діяльності.

Як розповів заступник луцького мера Василь Байцим, переможці конкурсу гарантовано отримають посади проект-менеджерів чи заступників директорів. Ініціативні ж студенти, які ще навчаються і гарно себе зарекомендують, потраплять у кадровий резерв підприємств. Також переможцям конкурсу пропонуватимуть можливість зайняти посаду радника директора. Аби гарантувати цю обіцянку, керівники двох комунальник підприємств підписали меморандум із Волинським Інститутом Підтримки та Розвитку Громадських Ініціатив

Участь у марафоні можуть взяти усі бажаючі, незалежно від віку та освіти. Бізнес-ідеї приймаються на сайті vic.lutsk.ua або за адресою: вул. Глушець, 49, оф. 449. Кінцевий термін подання – 30 червня 2012 року.

Довідка

Програму «Молодь міста – підприємствам міста» реалізовує Волинський Інститут Підтримки та Розвитку Громадських Ініціатив за сприяння Луцької міської ради. Партнери програми: Волинський Інвестиційний Клуб, Волинський обласний молодіжний центр праці та Луцький міський центр зайнятості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Комунальні підприємства Луцька рятуватимуть бізнес-ідеями
04 квітень, 2012, 12:54