Депутата, який зірвав прапор сепаратистів, знайшли мертвим

Депутата, який зірвав прапор сепаратистів, знайшли мертвим
Депутата Горлівської міськради від "Батьківщини" Володимира Рибака, який зник минулого тижня, знайдено мертвим.

Про це у своєму Facebook повідомив народнеп від "Батьківщини" Олександр Бригинець,- пише ТВі.

"Володимира Рибака - героїчного опозиційного горлівського депутата, що боровся з сепаратистами, якого вкрали з мітингу в Горлівці в п'ятницю, знайшли мертвим в Сіверському Донці біля Слов'янська з рюкзакам піску за спиною і розрізаним животом. Це не фашист і не сепаратисти.... Це мерзотники, скоти і падаль, яку треба знищувати будь-яким чином разом із їхнім імперським натхненником.... Герої не вмирають", - пише Бригинець.

У своє чергу, портал Gorlovka.ua повідомляє, що тіло схожого на Рибака чоловіка знайдено біля берегів річки Сіверський Донець.

"Сьогодні прийшло орієнтування зі Слов'янська, де був виявлений труп чоловіка, дуже схожого на депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, який був викрадений в Горлівці невідомими людьми в масках. Тіло було виявлено на березі річки Сіверський Донець. Зараз будемо проводити слідство, оскільки раніше було зареєстровано кримінальне провадження", - розповів начальник Горлівського МУ Андрій Крищенко.

"Його важко було впізнати. Але якби він пролежав у воді ще кілька діб, то пізнати його було б ще важче, тільки по ДНК. Швидше за все, його убили 19 квітня. Люди хотіли приховати сліди злочину, вони підготовлені, це не якісь розбійники і наркомани", - розповів начальник кримінальної міліції Горлівського ГУ Герман Приступа, що працював разом з Рибаком.

За фактом проводиться досудове розслідування та вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння вбивства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутата, який зірвав прапор сепаратистів, знайшли мертвим
22 квітень, 2014, 17:37