Я мріяв і вмерти на стадіоні «Волині», – Кварцяний

Я мріяв і вмерти на стадіоні «Волині», – Кварцяний
Віталій Кварцяний запевняє, що як ніколи в житті хотів працювати для команди ФК «Волинь» в якості тренера перед тим, як йому повідомили про його звільнення.

Про це він розповів у інтерв’ю газеті «Луцький замок» від 5 квітня.

«Як ніколи, я хотів працювати в «Волині», тому що це моє місто, я тут виріс і, думаю, ніколи не був руйнівником чогось», – зазначив Кварцяний.

Він зізнався, що завжди працював для розвитку футболу на Волині, зокрема дитячого, і прагнув втілити в життя ідею розбудови стадіону, дитячої спортивної академії, спортивної бази.

«Шкода, що не досяг усього, чого міг і хотів, із цим клубом. Я все життя прожив біля стадіону, боявся далеко від’їхати від нього, тож розмінював квартири, щоб бути ближче. Бо там проходило моє дитинство, і юнацькі роки, й доросле життя. Я мріяв і померти на стадіоні», - додав екс-наставник Волині.

Кварцяний зізнався, що у момент звільнення він був на грані нервового зриву, фізичної втоми.

«Як прийшли нові акціонери, я сказав усім: щоб було краще, буде ще гірше. Якщо ми це переживемо нас зрозуміють акціонери, ми стабілізуємося, почнемо розуміти один одного в іншій системі стосунків, підходів до конкретних завдань і чіткої ясності у завтрашньому дні, тоді в нас буде легше», - розповів Кварцяний.

«З відставкою ніби зразу обірвалися всі мої над ідеї. Відверто: у мене не було непорозумінь ні з Ігорем Палицею, ні з іншими акціонерами клубу», - додав тренер.

Кварцяний розповів, що підписав контракт з каналом «1+1» на рік про його участь в телеефірах у якості експерта футбольних матчів. Умови договору передбачають, що якщо з’явиться краща пропозиція для роботи – канал не буде його сковувати в діях.

«Була пропозиція коментувати матч «Волинь-Шахтар разом з Ігорем Цигаником, але я відмовився. Кажу: Ігоре, як ти це собі уявляєш, щоб я сидів на стадіоні і коментував матч «Волині»? Для мене це неетично, і незручно», - додав Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, що останніх 12 років футбольним клубом «Волинь» керував Віталій Кварцяний. З осені 2011 року новий наставником луцької команди став Анатолій Дем’яненко.

Нагадаємо, з посади головного тренера ФК «Волинь» Віталія Кварцяного звільнили 26 грудня 2011 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кварцяний
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З Ігорем Цигаником (футбольний коментатор, телеведучий програми "Про футбол" канал "2+2")
Відповісти
Дякую, виправили
Відповісти
Останні новини
Я мріяв і вмерти на стадіоні «Волині», – Кварцяний
05 квітень, 2012, 14:47