Депутат Луцькради поскаржився на «приватизовану» парковку

Депутат Луцькради поскаржився на «приватизовану» парковку
Автомобілісти не можуть припаркувати транспорт біля будинку на вулиці Ковельській, 2 (на фото) через своєрідну «приватизацію» місць, – каже депутат Луцькради Аскольд Пекарський.

Про це він повідомив під час 59-ої сесії міськради у середу, 30 квітня.

За словами Пекарського, деякі місця для паркування автомобілів у подвір’ї будинку на вулиці Ковельській, 2 «помічені» табличками із номерами автівок, і на їх місці, мовляв, не можуть припаркуватися інші автомобілісти.

До того ж, зі слів Пекарського, на місцях цієї парковки стоять стільці, а якщо їх відсовуєш, аби «поставити» свій автомобіль, з приміщення вибігає «чоловічок» і не завжди цензурно вимагає забрати транспорт.

Тож, Аскольд Пекарський попрохав розібратися із ситуацією. Запит депутата підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
5-ти поверхове офісне приміщення і без парковки. Декілька років тому самі ж луцькі депутати і відмовили підприємцям в облаштуванню парковки та в можливості благоустрою прилеглої території. Бач, підприємці відкат не запропонували.
Відповісти
"відмовили підприємцям в облаштуванню парковки" - то ви ще й гроші за парковку хочете брати? у нас все народне, хто перший приїхав той і має право на парковку, безкоштовно.
Відповісти